Miért gyengült el a gépem naprol napra? COD2 fps csökkenés.
Figyelt kérdés
Tavaly vettem 1 középnél jobb kategóriás gépet,föltettem a cod2-t, beléptem és égrenézve kiakadt a maximális 1000FPS...semmi nemváltozott a gépben újra is lett telepitve a windóz és mégsem akad ki már égrenézve az 1000fps..mi lehet a probléma? esetleg valamilyen beállitási hiba? ötleteiteket irjátok le légyszi! előre is köszi!2009. szept. 6. 17:04
11/37 A kérdező kommentje:
hát igen..én is ezt próbálom a szájábarágni 1 ideje hogy én csak 1 nyamvadt kérdést tettem fel ő ált le vizátni azonn hogy mi is az az fps...feltettem 1 kérdést választ szeretnék rá kapni hogy az miért van ő meg lényegtelen beszólásokat írt..
2009. szept. 7. 15:54
12/37 anonim válasza:
Milyen 1000FPS? XD azt hogy? gratulálok neked is, jó nagy kocka lehetsz.
13/37 A kérdező kommentje:
úgy 1000fps hogy jobb a gépem mint régenn...am krvára nemvagyok kocka alig jáccok már heti 10 órát a játékkal...
2009. szept. 7. 17:46
14/37 anonim válasza:
de 1000fps-t nem lehet sima asztali gépen előállítani, meg ha még gyorsan is menne, bőven elég neki 100fps. én örülök ha fut a sa 30fps-el.
15/37 A kérdező kommentje:
de mivel ez fps játék ezért itt 1000fps a maximum! ha nemhiszed el járj utánna..:) és nem csak úgy fps hogy firts person shoot hanem frame per sec is:) szivesenn linkelnék neked 1 képet az 1000fps-emröl csak sajnos sztem kitiltanának az oldalrol miatta :/
2009. szept. 7. 22:13
16/37 A kérdező kommentje:
Ui: a GTA SA az nem fps játék azért nincs annyi fps-ed..meg az azért picit komolyabb gépet igényel mint a cod2:)
2009. szept. 7. 22:14
17/37 A kérdező kommentje:
de tudjátok mit? lekakilom ha törölnek az oldalrol, ezt a képet akkor is belinkelem ne énlegyek már hülyének nézve ha már ilyen s.gg h.jék vagytok...tisztelet a kivételnek...na nézzétek sztetek ez mi? odarajzoltam paintal? -.-' [link]
2009. szept. 7. 22:25
18/37 anonim válasza:
Még mindig nem értem miért lenne több fps akkor ha maga a játék fps... Valahogy rohadtul nem ezen múlik.
19/37 anonim válasza:
A másik meg, hogy mi a retkes lóf*szér kell neked ennyi fps? miafszom, hiperérzékeny vagy vagy mi a lószar? szerintem egy rakat kocka szar vagy. ennyi. (nem is értem így mi akar a kérdés lenni)
20/37 A kérdező kommentje:
XDDDDDDD amint már irtam nemvagyok kocka mivel max heti 10 órát jáccom...kinőttem a kocka korszakombol idősödöm...am a kérdés az volt hogy MI AZ ISTEN FASZÁÉRT VOLT RÉGENN 1000FPS MOST MEG NINCS, KURVÁRA NEMLEHET EZT FELFOGNI HOGY EZ CSAK 1 KÉRDÉS VOLT? KÖZE NINCS AHHOZ HOGY MOST ÉN 1000000FPS-EL AKAROK JÁCCANI VAGY 2-VEL...omg ennyi ökröt
2009. szept. 7. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!