Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Celeron Tulatin 1.1Ghz cpu...

Celeron Tulatin 1.1Ghz cpu kevés videó lejátszásra?

Figyelt kérdés

Van egy régi HP E-PC 40 gépem, de bármit ügyködök vele nem tudok videót lejátszani. VLC és MPC lejátszókkal próbálkoztam, nagy szaggatás majd leáll, cpu 100%-on ennyi..

WinXP, 1x512MB SDRAM, 1,1Ghz CeleronS,stb..

2013. jan. 27. 14:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mi milyen név az?

Ja bocs, én nem név nélkül ugatok mint te, ráadásul te még hülyeséget is...

2013. jan. 27. 16:58
 22/25 anonim ***** válasza:

Csak hülyeségből szóltam be neked, kíváncsi voltam hogy reagálsz, és pont úgy ahogy gondoltam (hülyén).

Kérdező: Részvétem.

Amit tehetsz, hogy talán fel tudod venni a VGA-d memóriáját a BIOS-ban, ha találsz rávonatkozó beállítást, viszont ha van akkor meg RAM is kellene, amiről leveszi a memóriát.

2013. jan. 27. 20:04
 23/25 anonim ***** válasza:

Hülyeségből szóltál be?

Nagyon retardált vagy, hallod-e.

2013. jan. 27. 20:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Te meg perverz tudod-e?
2013. jan. 27. 21:05
 25/25 A kérdező kommentje:

Biosban nincs erre vonatkozó beállítás sajna, csak a legalapabb néhány opció. Ezen az oldalon pedig azt írják hogy a max kapacitás 512MB memória. Bár lehet kipróbálom mégis az 1gigát vele :) [link]

Közben a problémám megoldva: GOM Player szaggatás nélkül játsza a filmeket :D

2013. jan. 27. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!