Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Celeron Tulatin 1.1Ghz cpu...

Celeron Tulatin 1.1Ghz cpu kevés videó lejátszásra?

Figyelt kérdés

Van egy régi HP E-PC 40 gépem, de bármit ügyködök vele nem tudok videót lejátszani. VLC és MPC lejátszókkal próbálkoztam, nagy szaggatás majd leáll, cpu 100%-on ennyi..

WinXP, 1x512MB SDRAM, 1,1Ghz CeleronS,stb..

2013. jan. 27. 14:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Úr Isten ez valami nagyon gyenge, nem is csoda, az alap kép leadására is épp hogy alkalmas.
2013. jan. 27. 15:40
 12/25 A kérdező kommentje:
Egyszerű a képlet. A másik gép játékra van, de mivel a villanyáram nekünk sincs ingyen..a nonstop seedelést nem tudom megfizetni, mert terhelve van hogy 450W-ot is zabál a gépem, ez pedig csupán 30W körül :)
2013. jan. 27. 15:40
 13/25 anonim ***** válasza:

Te elvagy tévedve.

Az a gép amiről beszélsz olyan 190-230 Watt körül fogyaszthat, ha meg olyan jó a másik géped akkor azon vannak különböző energiatakarékossági beállítások, hogy pl estére monitor kikapcs, kiveszi a VGA-ból is az áramot, akár az USB vezérlőkből is, a proci, az ethernet, meg a merevlemez marad áram alatt, ez a régi mozdony talán még a dupláját használja, mert régen nem volt olyan hogy energiatakarékosság.

2013. jan. 27. 15:47
 14/25 JuhászDork ***** válasza:
ez a 40%-os srác nem tudja mit beszél.
2013. jan. 27. 15:49
 15/25 JuhászDork ***** válasza:

tegyél bele valami vga-t azt meg van oldva a probléma.

procit meg pasztázd újra.

2013. jan. 27. 15:51
 16/25 A kérdező kommentje:
Én vagyok eltévedve?!?!, te jó isten légyszives aki ...lye, vagy nem ért hozzá az NE OSSZA MÁR AZT, AMI NINCS NEKI... Képzeld még fogyasztásmérőm is van itthon, szoktam nézni mi mit fogyaszt tudatosan, nem csak hasamra ütök és légből kapott marhaságokat irkálok/beszélek..
2013. jan. 27. 15:54
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát azért majd megnézheted magad, a régiek hamar túlmelegszenek, belassúlnak, akkor meg többet vesznek fel és így tovább.

Akkor sem csak 30 Wattot fogyaszt, hülyeségeket ne beszéljünk kérem.

Pasztázd újra mint már harmadszorra mondom(remélem tudod mi az) és egy normális VGA-t tegyél bele, vagy ha BIOS-ban tudod akkor adj neki memóriát.

2013. jan. 27. 16:06
 18/25 A kérdező kommentje:

Megtörtént, proci kipucolva, újrapasztázva. Semmi változás.

Sajnos videókártyát nem lehet benne cserélni, integrált.

2013. jan. 27. 16:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Cserélni nem lehet, de az integrált mellé tudsz tenni egy másikat.

Van benne AGP, vagy PCIe esetleg PCI foglalat?

2013. jan. 27. 16:28
 20/25 A kérdező kommentje:

Sajna nincs rajta vga foglalat, csak a 2Ram slot és kifújt.

Találtam képet a lapról: [link]

2013. jan. 27. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!