Hogy oldható meg, hogy videó lejátszásakor a gép csak a lejátszásra koncentráljn és semmi másra?
nem biztos, hogy nem a file a hibás...
másik videonál is csinálja?
ha nem, akkor a fájl lesz a ludas, nálam is előfordult már.
próbálkozhatsz kodek frissitéssel is, hátha, vagy a lejátszó alapprioritásán emelhetsz.
100%, hogy nem a fájl a hibás, de amúgy igen, a többinél is ezt csinálja. Amíg XP-m volt, addig nem volt semmi baj. Ugyanúgy WMP-ben játszottam le (mellesleg most Media Player Classicban és DivX Playerben is ott van). Sőt, a Win 7-ben sem volt semmi baj, csak nemrég kezdett el szórakozni. Arra gyanakodtam, hogy talán a vírusirtó vagy a torrent kavar be, de mindkettőt kikapcsoltam és semmi nem változott. Azt a szart kéne kilőni, amitől úgy megugrik a processzorteljesítmény. 0-2%-tól kb. ugyanolyan időközönként, mint a videóban egy pillanatra megnő 100%-ra.
Azért köszi a választ. Szeintem is frissíteni fogom a kodeket. Most az X Codec Pack van fönn.
win7 ben nem tudom hogy lehet növelni, de xp-n a feladatkezelőben az adott program nevére jobb katt, és a prioritás megváltoztatása.
nem minden esetben engedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!