Celeron Tulatin 1.1Ghz cpu kevés videó lejátszásra?
Van egy régi HP E-PC 40 gépem, de bármit ügyködök vele nem tudok videót lejátszani. VLC és MPC lejátszókkal próbálkoztam, nagy szaggatás majd leáll, cpu 100%-on ennyi..
WinXP, 1x512MB SDRAM, 1,1Ghz CeleronS,stb..
Kérlek szépen ez már az XP-nek is kevés, nem tudom mit szeretnél vele csinálni.
Kellene neked egy új konfig, mert ez nagyon gáz.
Nem a tua cerka kevés oda, 1,6 os p4eket is odavág.
XP hez is kevés? Szerinted mikor jött ki az a xp? 2001
Akkor szerinted c2d-k voltak, vagy mi?...
Rakj fel egy jó codec packet.
Tervezek bele még 512RAMot venni, de ha proci a korlát akkor feleslegesnek tartom, mert torrentezni így is megteszi..
Vegyek új gépet?? minek.. (Van már asztali gépem 2500K,8gb,gtx480... Nem ezen akarok játszani)
TEHÁT A LÉNYEG HOGY A PROCINAK VINNIE KÉNE ELMÉLETBEN A KISEBB BITRÁTÁJÚ FILMEKET??
Milyen videokarid van?
nekem is volt tavaly egy 900Mhz-s p3-mam 384Mb sd rammal,és a videók laggoltak a 3dfx voodoo 3-mas videokarival. ahogy beletettem az nvidia mx 440-et,felraktam a driverét egybő jó lett, az ilyen laza avi,divx filmeket könnyedén vitte teljesen normálisan.
Ui: A WINDOWS XP LAZÁN ELFUT RAJTA! ha lenne még egy kis ram benne akkor a win 7 sem lenne akadály neki.
A RAM az jó ötlet, a program is sikert hozzhat, csak azt tudnám akkor miért nem a másik gépet használod, de mindegy.
A kipucolás meg nem elég, a proci-t újra kell pasztázni.
Mint a kérdésben is szerepel ez egy micro pc (HP E-PC 40).
Dedikált VGA nincs benne.
Videóvezérlő: Intel 82815, 32MB-tal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!