Miért nem érzékeli egyik számítógép sem a külső HDD-t?
Tudom, hogy sok hasonló kérdés van, de azért leírom a saját problémámat is. Van egy Samsung M3 Portable külső HDD-m, ami eddig működött rendben, de most egyszerűen nem érzékeli se az asztali gép, se a laptop. Vezérlőpült/Eszközök-nél látja, de például Lemezkezelésnél nem látja. Maga a HDD működik, mert világít és hallatszik a hangja. Illesztőprogramot is próbáltam frissíteni, de kiírta, hogy a legfrissebb van már rajta. Kb. 400 GB adat van/volt rajta, remélem még menthető.
Előre is köszönöm a választ!
AZ én hátterem is csipog folyamatosan és minden csipogó hang után halkan puffan egyet,sőt kéken pislákol, nem ismeri fel semelyik gép és elég fontos adatok vannak rajta.
Régebben fel ismerte a gépem de nem voltak rajta adatok csak a háttértár programjai de most már nem ismeri fel azt sem nem tudom mit tegyek,lehet hogy a kábel a hibás? és ha igen akkor honnan tudjam milyen kel hozzá?, és honnan tudom beszerezni?(ahonnan vettem meg szűnt az üzlet).
Előre is köszi a válaszokat.
K.T.91 nevű felhasználó válasza:
AZ én hátterem is csipog folyamatosan és minden csipogó hang után halkan puffan egyet,sőt kéken pislákol, nem ismeri fel semelyik gép és elég fontos adatok vannak rajta.
Régebben fel ismerte a gépem de nem voltak rajta adatok csak a háttértár programjai de most már nem ismeri fel azt sem nem tudom mit tegyek,lehet hogy a kábel a hibás? és ha igen akkor honnan tudjam milyen kel hozzá?, és honnan tudom beszerezni?(ahonnan vettem meg szűnt az üzlet).
Előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!