Kamikaze17 kérdése:
Erdemes lenne ez ala a konfig ala inteles alaplapot es inteles cpu-t venni erezheto lenne e kulombseg?
Figyelt kérdés
egy i5 vagy i7 tuningolhato cpu ra gondolok
Alaplap Asus M4A87TD EVO
Cpu amd phenom tm ii x6 1055t 2,8 ghz most 3,4 ghz-re huzva
Ram 16 g Kingston 4GB DDR3 1333MHz
Vga ASUS GTX670-DC2-4GD5 DirectCU II
HDD 1 T
Tap ATX-EC550WPFC
2013. jan. 14. 22:18
41/53 A kérdező kommentje:
te nyertel gratulalok nincs jobb mint az ssd :))))
feladom belefaradtam :))))
de ha elromlik postan kuldom es te fogod becserelni persze ha meg garis lesz :)))))
2013. jan. 15. 19:42
42/53 Osynho válasza:
Továbbra is várom a teszteket, bizonyítékokat. :)
43/53 A kérdező kommentje:
jo akkor szoval haboru :)))
majd szedek ossze es kuldom
2013. jan. 15. 19:47
44/53 Osynho válasza:
ok. Egyébként tényleg érdekel. Szeretek utánajárni, megbizonyosodni a dolgokról pro-kontra.
45/53 anonim válasza:
Hidd el,csodákra képes egy SSD. :) Én sem hittem,amíg nem vettem magamnak egyet.Nem bántam meg. :) Ég és föld a különbség vele.
47/53 Osynho válasza:
Na, te is félre vagy vezetve! ;-) (irónia off)
48/53 anonim válasza:
Ki,én? :) Azért mert Intel SSD-t venntem,nem Samsung 830-at?
49/53 Osynho válasza:
Neeem. :) Olvass vissza. Jó kis szájkarate volt. Nagyon jó az az Intel ssd.
50/53 anonim válasza:
Ja,akkor bocsi.:)
Csak már reflexből jön ez az SSD-s ügy,mert mindenki azt mondta,hogy a Samsungot vegyem,de végül Intel lett belőle,mivel adtak hozzá beépítőkeretet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!