Erdemes lenne ez ala a konfig ala inteles alaplapot es inteles cpu-t venni erezheto lenne e kulombseg?
egy i5 vagy i7 tuningolhato cpu ra gondolok
Alaplap Asus M4A87TD EVO
Cpu amd phenom tm ii x6 1055t 2,8 ghz most 3,4 ghz-re huzva
Ram 16 g Kingston 4GB DDR3 1333MHz
Vga ASUS GTX670-DC2-4GD5 DirectCU II
HDD 1 T
Tap ATX-EC550WPFC
A cikkeket elolvastad? :) Látszik még nem volt ssd-d. A méretbeli összehasonlításod meg olyan volt, hogy minek vegyek több ramot, ha hdd-t fajlagosan olcsóbban kapok.
Ssd-t nem adattárolásra vesznek az emberek, hanem a rendszer gyorsítására. Ott a hdd- azon tartod a cuccaidat, az ssd--n meg ott a win, a programok. Nálam is ssd + hdd a felállás. Szerinted csak a win start lesz gyorsabb tőle? :P Hidd, el, hogy minden. A mai számítástechnikában a hdd az egyik legnagyobb limitáló tényező, iszonyat lassú a többi hardverhez képest. Hiába veszed a leggyorsabb i7-es sok-sok tízezerért, ha a vinyó kerreg és lassú minden.
Az ssd nagyon nem új techmnológia, régen kiforrott, sokak által használt eszköz. És most már az ára is elfogadható. Miért van ddr5-ös vga-d? Az is új technológia... :)
"annyira dicserik az intelt"
Hát persze,főleg az Intel fanok.Persze,hogy jó processzorokat csinál,de ez nem azt jelenti,hogy i5-öt kell venni.Alig hozna valami gyorsulást.Az a Phenom még egy jó darabig elég lesz minden játékra. :)
Akkor vagy hazudott, vagy ő baszta el az ssd-t, vagy akkora pech-je volt, hogy pont hibás darabokat fogott ki. Egyénként 3év gar mellett engem nem érdekelne. Az illető megmondta, hogy mi volt a gond az ssd-vel?
Olyat is hallottam, hogy valaki alaplappal szívott, mégis vett utána másikat. Sőt, olyat is, hogy szar táp miatt odalett a gépe, mégis szar tápot vett utána is. Nagy az isten állatkertje :)
Az ssd jó pár éve befutott. De akkor mégegyszer megkérdezem: miért van gtx670-ed? Sokkal frissebb fejlesztés, mint egy ssd.
Jól érzem, hogy ingerült vagy velem szemben? Milyen duma, hogy vegyek 20-at? 1 db van és megosztottam a tapasztalataimat, illetve a félreinformáltságodon próbáltam segíteni. Hidd el, hogy nekem tökmindegy mire költöd a pénzedet. Az eredeti kérdésedre is válaszoltam, nem csak az ssd témára. De látom nem kell erőltetnem a dolgot.
tessek egy teszt
20 mp a kulombseg ssd vs hdd
nem tudom meg e er ez 110 eurot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!