Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erdemes lenne ez ala a konfig...

Kamikaze17 kérdése:

Erdemes lenne ez ala a konfig ala inteles alaplapot es inteles cpu-t venni erezheto lenne e kulombseg?

Figyelt kérdés

egy i5 vagy i7 tuningolhato cpu ra gondolok

Alaplap Asus M4A87TD EVO

Cpu amd phenom tm ii x6 1055t 2,8 ghz most 3,4 ghz-re huzva

Ram 16 g Kingston 4GB DDR3 1333MHz

Vga ASUS GTX670-DC2-4GD5 DirectCU II

HDD 1 T

Tap ATX-EC550WPFC

2013. jan. 14. 22:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 Osynho ***** válasza:

A cikkeket elolvastad? :) Látszik még nem volt ssd-d. A méretbeli összehasonlításod meg olyan volt, hogy minek vegyek több ramot, ha hdd-t fajlagosan olcsóbban kapok.

Ssd-t nem adattárolásra vesznek az emberek, hanem a rendszer gyorsítására. Ott a hdd- azon tartod a cuccaidat, az ssd--n meg ott a win, a programok. Nálam is ssd + hdd a felállás. Szerinted csak a win start lesz gyorsabb tőle? :P Hidd, el, hogy minden. A mai számítástechnikában a hdd az egyik legnagyobb limitáló tényező, iszonyat lassú a többi hardverhez képest. Hiába veszed a leggyorsabb i7-es sok-sok tízezerért, ha a vinyó kerreg és lassú minden.

Az ssd nagyon nem új techmnológia, régen kiforrott, sokak által használt eszköz. És most már az ára is elfogadható. Miért van ddr5-ös vga-d? Az is új technológia... :)

2013. jan. 15. 11:34
 12/53 anonim ***** válasza:

"annyira dicserik az intelt"

Hát persze,főleg az Intel fanok.Persze,hogy jó processzorokat csinál,de ez nem azt jelenti,hogy i5-öt kell venni.Alig hozna valami gyorsulást.Az a Phenom még egy jó darabig elég lesz minden játékra. :)

2013. jan. 15. 15:35
 13/53 A kérdező kommentje:
ja elolvastam de olvastam olyat is hogy 1 ev alatt 3 szor cserelt az illeto ssd-t
2013. jan. 15. 18:08
 14/53 Osynho ***** válasza:

Akkor vagy hazudott, vagy ő baszta el az ssd-t, vagy akkora pech-je volt, hogy pont hibás darabokat fogott ki. Egyénként 3év gar mellett engem nem érdekelne. Az illető megmondta, hogy mi volt a gond az ssd-vel?

Olyat is hallottam, hogy valaki alaplappal szívott, mégis vett utána másikat. Sőt, olyat is, hogy szar táp miatt odalett a gépe, mégis szar tápot vett utána is. Nagy az isten állatkertje :)

2013. jan. 15. 18:12
 15/53 A kérdező kommentje:
azert ha a hdd lassub is szerintem egyenlore megbizhatobb mint az ssd kulomben is nalunk csak par eve futott be nagyban az ssd ugyhogy szerintem meg korai eldicserni en azt nagyon jol tudom hogy gyorsabb de a megbizhatosag is fontos jo par gepet kicsereltem a 15 ev alatt es volt koztuk olyan is amelyik 10 evet is elment es hdd problemam meg nem volt de rengeteg haverom ismerosom panaszkodik az ssd re
2013. jan. 15. 18:13
 16/53 A kérdező kommentje:
ja visszavitte mert teny hogy gariban volt kicsereltek de azert nem nagyon jo erzes ujratelepitgetni az op rendszert ugye mivel az ssd-re van telepitve es a sok gyorsanfuto programot is ami szinten az ssd-n volt
2013. jan. 15. 18:17
 17/53 A kérdező kommentje:
es kulomben ha akarsz vegyel akar 20 darabot is a gepedbe kulomben sem az sdd-rol kerdeztem ha megnezned es ugye attol nem lesz tobb fps-em a jatekoknal ha ssdt teszek a gepbe
2013. jan. 15. 18:20
 18/53 Osynho ***** válasza:

Az ssd jó pár éve befutott. De akkor mégegyszer megkérdezem: miért van gtx670-ed? Sokkal frissebb fejlesztés, mint egy ssd.

Jól érzem, hogy ingerült vagy velem szemben? Milyen duma, hogy vegyek 20-at? 1 db van és megosztottam a tapasztalataimat, illetve a félreinformáltságodon próbáltam segíteni. Hidd el, hogy nekem tökmindegy mire költöd a pénzedet. Az eredeti kérdésedre is válaszoltam, nem csak az ssd témára. De látom nem kell erőltetnem a dolgot.

2013. jan. 15. 18:24
 19/53 A kérdező kommentje:
nem vagyok ingerult es nev nelkul fogalmam nincs ki mire valaszolt mert nem latom a nevedet kiirva en nem azt mondom hogy rossz dolog vga az vga volt 20 eve is de 20 eve nem hasznaltak nalunk ssdt asztali pck ben az gondolom igy van es szerintem az ara kicsit tul van meretezve ahhoz amit tud az eszkoz
2013. jan. 15. 18:38
 20/53 A kérdező kommentje:

tessek egy teszt

20 mp a kulombseg ssd vs hdd

nem tudom meg e er ez 110 eurot

http://www.youtube.com/watch?v=bIrjwx6umdg

2013. jan. 15. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!