Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erdemes lenne ez ala a konfig...

Kamikaze17 kérdése:

Erdemes lenne ez ala a konfig ala inteles alaplapot es inteles cpu-t venni erezheto lenne e kulombseg?

Figyelt kérdés

egy i5 vagy i7 tuningolhato cpu ra gondolok

Alaplap Asus M4A87TD EVO

Cpu amd phenom tm ii x6 1055t 2,8 ghz most 3,4 ghz-re huzva

Ram 16 g Kingston 4GB DDR3 1333MHz

Vga ASUS GTX670-DC2-4GD5 DirectCU II

HDD 1 T

Tap ATX-EC550WPFC

2013. jan. 14. 22:18
1 2 3 4 5 6
 31/53 Osynho ***** válasza:
kb tíz db nullát törölt a tizedesjel után. :D na mindegy, a lnyeg, hogy annyira apró, minimális dologról van szó, hogy nem számít.
2013. jan. 15. 19:09
 32/53 Osynho ***** válasza:
Na, valamenynire haladtunk, örülök. :)m Senki se mondta, hogy vegyél azonnal ssd-t. Nem életbevágó egyáltalán. Ahogy egy erős gép se, ha nem melóra használod. Csak napjainkban hozzátartozik egy jó géphez. Főleg, ha már Egy 6 magos phenomot akar az ember cserélni egy gtx670 melelétt, egyáltalán nem tűnik luxusnak. :)
2013. jan. 15. 19:10
 33/53 A kérdező kommentje:
kitol tudod hogy 0,0000001 % mert valaki azt mondta a gyarto nem fog maga ellen beszelni soha
2013. jan. 15. 19:11
 34/53 A kérdező kommentje:
akkor veszek egyet holnap mit szolsz :))))
2013. jan. 15. 19:12
 35/53 Osynho ***** válasza:

Egyrészt tapasztalatból, másrészt független tesztelők eredményeiből, másrészt ismerősöktől, akik használnak ssd, aztán pl fórumokból, ahol van, aki több típust egyszerre használ évek óta, és van amelyiket elég cudarul és még sincs baja egyiknek sem. Te miből gondolod az ellenkezőjét? Mert valaki azt mondta? :)

Vegyél! Nagyon boldog leszek! akkora örömet fogsz okozni, hogy el se hiszed! :D

2013. jan. 15. 19:16
 36/53 A kérdező kommentje:

sokat olvastam errol sok tesztet lattam szinten forumok van tobb ismerosom IT mernok es en lattam az epuletektol a varost is :))))

na de nem kell kotekedni amint vettem kuldom a kepet ahogy be lesz szerelve a gepembe :))))

2013. jan. 15. 19:21
 37/53 A kérdező kommentje:

akkor ha foleg jatekra hasznalom a gepemet nem kell cserelnem semmit igaz :)))?

tudom kell bele ssd :))))

2013. jan. 15. 19:23
 38/53 Osynho ***** válasza:

Nyilván, te látod az épületektől a várost, a több sok-sok felhasználó - aki persze félre van vezetve a gyártók által - feleslegesen dobta ki azt a reeengeteg pénzt az ssd-re és biztos mindegyikük valami rendellenességgel bír, ami miatt gyorsabbnak érzik a gépüket. Sőt! A kis manók fél évente cserélik a gépükben az ssd-t, mivel köztudott, hogy annyi az élettartamuk. Így át vannak verve, mert azt hiszik évek óta megbízhatóan működik a pc-jük, sok terabyte adat írás után is tökéletes az ssd. Szóval mindenki rosszul gondolkodik, te vagy az általános igazság maga. Örülök, hogy megismerhettelek. :)

Igen, ssd nélkül nincs is értelme nekiállni játszani, el se indulnak. :D

Légy szíves tükörreflexes géppel készítsd a fotókat, lehetőleg profi foróssal! Anynira vágyom.

2013. jan. 15. 19:30
 39/53 Osynho ***** válasza:
Ja, azt hiszem én is félre vagyok vezetve! Légy szíves mutass olyan tesztet, leírást, amiben tisztán látszik, bizonyítva van, hogy rövid időn belül a puszta használattól meghibásodik egy ssd. Mivel sokat olvastál erről, sok tesztet lattál, így bizonyára nem lesz gond ilyet linkelni. Köszönöm.
2013. jan. 15. 19:32
 40/53 Osynho ***** válasza:
Sőt, mivel IT mérnök ismerősöd is van, akik nyilván kenik-vágják a témát, ők is tudnak ilyet mutatni.
2013. jan. 15. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!