Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kérdés. Milyen ramot ajánlotok...

Kérdés. Milyen ramot ajánlotok az ASUS P4P800-VM alaplapomhoz? Ugyanis most 1 gb-t van és akad a netem. Gondolom ez lehet a baj, mert egyébként 30mb-es a net.

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz... Nálunk mhelyen több száz gép volt LAN-ra kötve, 1GB rammal és mindegyik 100mbittel ment mint a huzat.

Ha akad a neted, akkor vagy a hálózati interfész, vagy a kábel(ek), a modem vagy maga a netkapcsolattal van gond.

2013. jan. 8. 22:45
 2/7 A kérdező kommentje:
és akkor honnan tudjam,hogy melyikkel van a probléma???
2013. jan. 8. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Első nekifutásra elindítanám a gépet egy linux livecd-vel, és ha ott is akadozik, akkor valószínűleg a netkapcsolattal van gond, vagy a modemmel.

De megkérhetsz valakit, hogy jöjjön át hozzád egy laptoppal, kipróbálni azon a hálózatot és ugye ha a notin jól működik akkor a te gépednél van valami gond, ha ugyanolyan akadozó akkor ahogy írtam a bejövő netkapcsolat vagy maga a modem rossz. Ki kell próbálni minden lehetséges módon a dolgot.

2013. jan. 8. 23:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha kipróbálom a linux live cd-t akkor az nem akad össze a Windows 7-el????Hülye kérdés tudom.....
2013. jan. 8. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
szeddle a lankártya driverét és ne a windowsosd használd!!
2013. jan. 8. 23:32
 6/7 A kérdező kommentje:
T-Home IPTV van.A rúterből megy a kábel a gépbe.DE nem üvegszálas a kábel.Ez lehet gond.Vagy a rúter maga?
2013. jan. 8. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:
mert ugyebár a Wifivel repül a telefonom........
2013. jan. 8. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!