Mért akad a gta IV?
Mivel a GTS460 picivel van lemaradva a HD6850-től és a HD7750 meg a HD6770 szintjét hozza, így azt kell, hogy mondjam, hogy nem sokkal, de gyengébb a HD7750.
Amúgy rendesen letörölted az nvidia-s drivert és felraktad a legfrissebb AMD-s drivert (a gyártó honlapjáról).?
Patchek fel vannak rakva a játékhoz?
Mit értesz azalatt, hogy akad? Very High beállításokat?
Ha csak kanyarodás közben akad, akkor az rossz Crack-re utal, mert régen nagyon sok embernek volt ilyen problémája és egy Crack csere megoldotta a dolgot. Ha eredetiben lenne meg, akkor az előző mondatomat visszaszívom.
Nem sokkal, de tényleg erősebb a 460 (ha nem SE verzió).
De szerény véleményem szerint a HD7750 nagyon jó választás volt, mert alig fogyaszt valamit, korszerű (DX11.1 és egyebek) és még pár százalékot az új driverek ki fognak belőle csikarni. Én biztos nem bánnám/bántam volna meg a "cserét".
Milyen felbontásban játszol?
Segítenék beállítani a játékot.
Köszi akkor most valamennyire megnyugodtam hogy nem döntöttem szarul a crackel viazont már sokat próbáltam de nem nagyon volt változás. A gta V elfog majd menni?
Proci: i3 2120
Ram ddr3 4Gb 1333
Alaplap: Asus p8b75m le
Így, hogy elírtad a videókártyát megnyugodhatsz, mert nem döntöttél rosszul.
Ha csak kanyarodásnál akadozik, az 100%, hogy crack hiba.
(Razor1911-es crackkel próbálkozz, nálam azzal remekül futott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!