Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépemen akadoznak az mkv....

A gépemen akadoznak az mkv. kiterjesztésű fájlok!?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka ennek? Általában kmplayeren játszom le őket, de mindegyik lejátszót próbáltam már.

Nem tudom hogy az baj-e hogy, a videókártya alaplapi kaki :)

Ha kell leírom a konfigurációt is :)

2013. jan. 7. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
1080p-nél alaplapi videokarival ne csodálkozz örülj hogy lejátssza.
2013. jan. 7. 19:27
 2/6 Komplikato ***** válasza:

Sokat segítene a konfiguráció.

Ellenben az "MKV kiterjesztés" meg marhára nem segít semmit, hiszen az MKV lehet VIVO, MPEG1, MPGE2 SVCD, Divx3, WMV9, H264 vagy kb. még vagy kétszáz másik kódek Marhára nem mindegy.

2013. jan. 7. 19:27
 3/6 Komplikato ***** válasza:
1-es van olyan alaplapi ami csont nélkül el kell vigye egy egymagos procival is simán, ezért lenne érdekes mi van benne?
2013. jan. 7. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez igaz, de egy alaplapi VGA-nál az első gyenge pont valószínűleg maga a VGA lesz.

Persze a konfigból és a kodekből kiderül...

2013. jan. 7. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Komplikato ne komplikáld ennyire a dolgokat.

Nem valószínűsítem hogy kis felbontású videóktól akad,és azt sem hogy ratyi minőséget mkv-ba konvertálnak.

Nem azt állítom hogy nincs olyan alaplapi v.kari ami nem viszi de egyezzünk ki hogy így látatlanban ez lesz a szűk keresztmetszet.

2013. jan. 7. 19:52
 6/6 Sajtburesz válasza:
Próbáld meg egy másik lejátszóval (pl VLC). Nekem régi gépemnél minden más lejátszóval akadt, ez volt az egyetlen, ami lejátszotta akadás mentesen a jó képminőségű videókat.
2013. jan. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!