Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hangja lesz?

Milyen hangja lesz?

Figyelt kérdés

Szasztok, szeretnék 5.1 es Hifi rendszert venni magamnak mert az enyémnek a mélynyomója kicsit csúful csinál a bekapcsoláskor,, és kell várni körülbelül 5 percet amig befejezi.. Gondolom azért van ez mert a gumi benne ki van nyúlva és 5 perc után bemelegszik és feszesebb lesz.. Na de az a helyzet hogy ez eddig nagyon jól szólt nekem..Tiszta volt nagyon a hang , és szeretném hogy ha olyan hifit vennék jó áron aminek ilyesmi vagy talán jobb a hangminősége. Jelenlegi hifim Mercury HT 6200,

és amit kinéztem az egy Logitech z506

[link]

Ti mit ajánlotok?Előre is köszi a válaszokat

#hang #hangfal #5.1 #HiFi #hangykartya
2012. nov. 28. 22:02
 1/6 lambo96 ***** válasza:
Nekem a Logitech Z-5500 teljesen megfelel.
2012. nov. 28. 22:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Örvendek ha neked az van. Nekem nem 100 ezer forintos hangfal kell mert 3x6m szobába kellene , hanem az a kérdésem hogy kinek mi a véleménye a z506 osról és hogy ilyesmi árkategóriában milyen hangrendszerek vannak még amelyek jók.
2012. nov. 29. 16:17
 3/6 lambo96 ***** válasza:

Elnézésedet kérem :D

De egyáltalán nem írtál árat, akkor én honnan tudjam mi kell neked?

[link] Esetleg ez?

2012. dec. 2. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:
mia külömbség a z506 és az x530 között?
2012. dec. 2. 16:54
 5/6 lambo96 ***** válasza:

[link]

[link]

Innentől rád bízom.

2012. dec. 2. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben , köszi a segitséget
2012. dec. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!