Milyen hangja lesz?
Figyelt kérdés
Szasztok, szeretnék 5.1 es Hifi rendszert venni magamnak mert az enyémnek a mélynyomója kicsit csúful csinál a bekapcsoláskor,, és kell várni körülbelül 5 percet amig befejezi.. Gondolom azért van ez mert a gumi benne ki van nyúlva és 5 perc után bemelegszik és feszesebb lesz.. Na de az a helyzet hogy ez eddig nagyon jól szólt nekem..Tiszta volt nagyon a hang , és szeretném hogy ha olyan hifit vennék jó áron aminek ilyesmi vagy talán jobb a hangminősége. Jelenlegi hifim Mercury HT 6200,
és amit kinéztem az egy Logitech z506
Ti mit ajánlotok?Előre is köszi a válaszokat
2012. nov. 28. 22:02
1/6 lambo96 válasza:
Nekem a Logitech Z-5500 teljesen megfelel.
2/6 A kérdező kommentje:
Örvendek ha neked az van. Nekem nem 100 ezer forintos hangfal kell mert 3x6m szobába kellene , hanem az a kérdésem hogy kinek mi a véleménye a z506 osról és hogy ilyesmi árkategóriában milyen hangrendszerek vannak még amelyek jók.
2012. nov. 29. 16:17
3/6 lambo96 válasza:
Elnézésedet kérem :D
De egyáltalán nem írtál árat, akkor én honnan tudjam mi kell neked?
[link] Esetleg ez?
4/6 A kérdező kommentje:
mia külömbség a z506 és az x530 között?
2012. dec. 2. 16:54
5/6 lambo96 válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
rendben , köszi a segitséget
2012. dec. 2. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!