Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez teszt mennyire hihető?

Ez teszt mennyire hihető?

Figyelt kérdés

[link]

Azért az fura nem,hogy az i3 majdnem hozza az i5 teljesítményét, és érdekes, hogy majdnem az összes CPU mindig az összes AMD előtt van. ennek mennyi a valóságalapja?

2012. nov. 5. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Tom's Hardware a hasonlóan Intel/nVidia-párti "tesztoldal". Ők megmondták... a Pentium Gxxx jobb mint a Bulldozerek többsége...
2012. nov. 5. 20:51
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

érdekes tesztek:D szerintem telejsen összevissza vanak

valószinüleg eltérö hardverek vanak mind meelt és eltérö beálitások is:D

ugy sok értelem van a tesztnek ám:D

2012. nov. 5. 21:02
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy lassan 1 éves ez a "teszt" de legjobban mondva szeritnem hasraütve irták a számokat:D

de amugy ez igy van i5 nem gyenge proci szóval hiába jó amd is nagyon nem fog egy szintén jó procit leszoritan ia porondról

persze ezt nem tesztek alapján lehet eldönteni hanem a gyakorlatban

és azért a normális teszt oldalak gyakorlati teszteket szoktak irni és nem amit hasraütnek...

2012. nov. 5. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Húha,azért ezen még én is felháborodtam.A Metro 2033 18.6 FPS-el megy az FX4100-on. [link]
2012. nov. 5. 21:07
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat:) akkor szerintem is csak egy vicc:) amúgy PH-n linkelték be nekem... hogy a i3-2120 jobb játékra,mint egy Phenom X4 vagy FX-6100.
2012. nov. 5. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt azért nem hinném.Az hiába van ott a HT,azért az i3 mégis csak 2 magos,ami azért a mai játékokhoz kevés.
2012. nov. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!