Processzor és videókártya kombó tesztek és fps adatok?
Arra lennék kíváncsi hogy milyen procitok és vidi karitok van és különböző játékokban fps adatokat mondanátok??
Proci amik érdekelnek: i5-i7 és fx-6100-8150 + a videó kártya és a procikról tesztek,vélemények.
nekem egy i5-ös 3570-es procim van, és teljesen megfelelő, szerintem ilyen áron nem érdemes i7-et venni , a videokártyám pedig egy gigabyte gtx 660 oc, és mondhatom tökéletes...
fps adatok:
-crysis 2: 60 fps (ha fraps-sel veszem, akkor 25-30)
-bf 3: 60 fps ( fraps-sel 20-30)
-moh warfighter: 60-75 fps ( fraps-sel 30-35)
asszem ezek elég meggyőző adatok, én teljesen elégedett vagyok ezzel a konfiggal ( bár ehhez hozzá tartozik a RAM is, ami nálam 16GB corsair vengeance ddr3-as), de szerintem 8 vagy négy gigával sem produkálna nagy framerate dropokat...
és tudom, hogy azt mondják, hogy az ATI kártyák ár-érték aránya jobb, de az nvidia szerintem jobb, és a phisx sem mellékes, amit ugye egy ATI-val el is felejthetsz...
a gyors működés érdekeébenég javaslok egy SSD-t, amin az oprendszer, meg a fontosabb programok vannak, de anélkül is remekül teljesít ( nekem is csak HDD-m van, de tervezek egy SSD-t, mert tényleg sokkal gyorsabb...)
Hát most lehetne engem kövezni de én ezzel nyüstölöm a játékokat.
CPU: i7 960 3.2ghz-en
VGA: Asus OC verziós hd6850 (mellékesen 2db 6pines táp csatival)
PSU: 500w chieftec GPS
Ram: corsair 1333mhz 2x4GB
Alaplap: gigabyte x58a-UD5
Battlefield3:
Ultra
4xmsaa
16x anti
HBAO
Viszont csak 1440x900 max felbontás.
Fps: AVG.: 40 ill a fölött
GTA4:
High-no minden
Első csúszka: 50-en
Másik kettő pedig: 100-on
16x anti
1440x900 felbontás
Fps: Néha lemegy 25-re,de az átlag 30-40.
Sniper elite v2:
Fullon minden,minden bekapcsolva.
Átlagban olyan 80+ de van olyan is amikor lazán 120-on van az fps
Cs 1.6 :DD
Ott 100-on van kiakadva.
Én személy szerint nem bántam meg hogy 1336 foglalatba gondolkodtam,szerintem még mindig erősnek számít egy 960-as mégha első generációs is.Vga kicsit kevés a procihoz képest hiszen vígan vinné a 960-as 3db-ot is.VGA limitem az van rendesen.Egy 7870 vagy ha lesz rá akkor egy hd7950-el már jobban lehetne gamer gépnek hívni.
Amúgy nem tudom hogy mennyire érdekel :)
De hőmérsékletek:
GPU: Lazán 73 fokon hiába a DC hűtés..
CPU: Általában nem nézem de ha leterhelem mind a 8 szálat az is vígan megyeget a 70 fok felé.
3 venti is van a házba,egy 20cm-es felül egy 20cm-es oldalt és egy 12-es hátul.
CPU cooler: Cooler master hyper tx3 evo
Első válaszoló: Nekem is ilyen gépem van, tényleg mindenre elég. Ugyanaz a ram+proci+vga (csak nekem 3570K van)
Kaptam tegnap egy crysis 3 beta kulcsot, és highon 60 alá nem ment az fps. Ultrán 40-50 között volt, de engem zavar, ha nincs meg a 60 fps, ezért kicsit lejjebb vettem.
Szóval neked is egy ilyesmit ajánlok.
i5 3570k
Valami erős lappal ( z77-es, ha húzni akarod)
-8 vagy 16 giga ram (16 csak akkor, ha videókat is szerkesztesz, játékra bőven elég a 8 )
-Vehetsz olyan vga-t , mint nekünk , de ha AMD párti vagy , akkor 7950/7970
Előző vagyok.
Crysis 3 ~50fps
Cod4 ~1000 ( :D )
Mással nemigen játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!