Szerintetek melyik alaplap jobb: MSI z77 g45, vagy GIGABYTE ga-z77x d3h Hány évig lehet öket használni? Mennyire stabil?
Ebben az árban én az Asus P8Z77-V lapot mondanám, nagyon jól felszerelt tuningos lap, de ha a kettő közül kellene választani, akkor az MSI.
Ez a hány évig lehetne őket használni kérdés meg nem igazán értelmezhető.
Jó lesz az MSI.
Mennyire stabil? vagyis komoly tuningra lesz?
sokmindentöl függ ez
karban kell tartani a hardvereket és ideális körülmények közt megfelelö beállításokkal használni:)
ha z77 et veszel és valószinüleg komolyan tuningolsz akkor csak konyitasz hozá annyit hogy semmiböl nem lehet megmondani
tehát függ még: táp, pc ház, hütés rendszerek, tuning mértéke, feszültség mértéke
stb, stb...
"Amúgy a kettő közül MSI. Gigát nem vennék, ha van más jó lap is az árában."
Megkérdezhetem miért? Csak mert régen az MSI lapok elég haklisak voltak a ramokra, a GigaByte meg nem. Most a GB ellen milyen ellenérv lenne? vagy csak stabilabb, jobb az MSI?
Komplikato
Az utóbbi években Én (meg sokan mások is) úgy vettem észre hogy fordult a kocka, és a Giga csúszik le minőségben, az MSI meg jön fel.
Gariba is a legtöbbet Gigából kell vinni (bár ez inkább a VGA-ikra igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!