Az ASROCK 960gm-gs3 FX alaplaphoz jó az FSP HEXA 400W? Jó hozzá a gépház?
A tápot rá lehet majd kötni az alaplapra? Az alaplap 24pin-es, a táp meg 20+4 tűs, ez mit jelent? Azt hogy nem jó bele?
alaplap:
táp:
ház:
"..és nem aluminiumból van a gépház az is biztos.."
Én nem azt mondtam hogy hogy alumíniumból van. Az "alupapír" jelzőt csak gúnyos hasonlatnak szoktam felhozni. De sajna nem áll túl messze a valóságtól.
Hát az biztos, csak nem lehet megfizetni. :)
De a belépő szintű AC, Coller Master házak épp úgy megfelelnek, megfizethetőek jól szellőznek és tartósak. Annál jobb nem kell, amit linkeltem az legelején. Ugyan nem lesz tőle gyorsabb a gép, de hűvösebb és megbízhatóbb az igen.
Köszönöm a válaszokat! Erre tudja valaki a választ?
A tápot rá lehet majd kötni az
alaplapra? Az alaplap 24pin-es,
a táp meg 20+4 tűs, ez mit
jelent? Azt hogy nem jó bele?
Ez a ház jó lenne?
Pár generációval régebben az ATX alaplapi csatlakozók még csak 20 pintesek voltak. A 20+4 azt jelenti, hogy a végéről lehúzható 4 pin, és a régebbi alaplapokkal is kompatibilis lesz. Általában a legtöbb új táp ilyen, kivéve talán a felső kategóriát. Magyarul tehát ugyan úgy jó lesz a gépedhez, mint az amire 24 pin van írva.
A választott "Asus" meg talán jobb egy fokkal, mint az előző. Bár igaz nem sok köze lehet hozzá az Asus -nak hiszen a honlapján semmi infót nem fogsz találni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!