Összeraknátok nekem egy jó gépet?
A téma adott, lenne rá 100ezer forintom .
Gépház van (ATX-es , de belemegy a microATX lap is ), monitor van, billentyű/egér , optikai meghajtó van .
Legfőképpen játékra, Film/Zene lejátszására és böngészésre használnám ! :)
"gtx650 TI nem ér a 7 ezerrel többet mint a hd7770 " Na ez igaz, de 5-6k-val én már fizetnék többet érte.
"AMD és a ati radeon mindig is a együtt lesznek mint az intel az nvidiával. "
Az amd és az ati tényleg együtt van mivel az amd felvásárolta az atit...
Intel proci mellé csak nvidiát lehet rakni? Én amd-t vennék, mert jobb ár érték arányúak mostanában, de azért a gtx 650 ti besikerült...
Tisztázzuk. Az AMD megvette az ATI-t, így nem csoda, hogy együtt vannak. Az nV meg az intel meg nincs együtt, az integrációt(remélem az APU vonalat nem kell magyarázni) is külön viszik stb.
"én még nem láttam olvastam olyan gépről amiben amd volt nvidiaval"
Ebből már egyből az következik, hogy intel mellé nV? nesze neked logika...
Ez így nem teljesen igaz kedves 55%-os válaszoló.
Core 2 Quad Q8200 3.5Ghz+ XFX 5870+ BF3 Full Ultra(Full HD)~60-70Fps
Amd Phenom IIx4 960 3.5Ghz+XFX 5870+ BF3 Full Ultra(Full HD)~50Fps
"Bátyám is kijelentette hogy az amd proci atis vga val jobb teljesitményt hoz mintha amd-nvidia vagy intel-ati "
A bátyád kijelentette? Ha neki is annyi a szakmai tudása mint neked akkor csak ne jelentsen ki ilyesmiket.
Az ATI-t meg ha lehet ne emlegesd már, főleg ne úgy, hogy AMD-ATI-val. Az ATI az már AMD.
Amúgy képzeld nekem intel-AMD párosom van, ahogy még elég sokaknak.
"és kb minden haveromnak"
Ezt mégis ki nem szarja le?
Amúgy egy valamit magyarázz meg nekem. Itt vannak ugye az APU-k. Az nV x86-as CPU terén tapasztalatlan, az intel IGP téren szutyok(a HD4000 már egész jó, de a szoftveres háttér nem az igazi). Akkor az nV miért dolgozik maga(ARM alapon) külön, és az intel miért a saját IGP-it használja?
# 37/68 ma 19:35
Minek 500Gb os winyo?
De ha neked ez kell akkor majd holnap délelőtt neki álok
De akár hogy is vesszük egy pc össze rakásánál figyelembe kell venni az alaplap bővíthetőségét
Kérdező írta (Legfőképpen játékra)
Ne ezt tartottam szemelöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!