Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok nekem egy jó gépet?

Összeraknátok nekem egy jó gépet?

Figyelt kérdés

A téma adott, lenne rá 100ezer forintom .

Gépház van (ATX-es , de belemegy a microATX lap is ), monitor van, billentyű/egér , optikai meghajtó van .

Legfőképpen játékra, Film/Zene lejátszására és böngészésre használnám ! :)

2012. okt. 28. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd az én gépem megéri a legjobb gép a szerintem, de a 4-dik válaszoló gépe is nagyon jó!

Tisztelt!

58%-os válaszoló akkor ajánlj egy gépet te a vagy csak a olcsobb lappal annál olcsobb lapban nincsen 5.1 es kivezetés és a chipset is elég jonak számit mint egy 760G szerintem az alaplap igen is fontos meghatároz pár dolgot a pc-ben amugy meg nincs olcsobb alaplap ez legjob ár/érték arányban és a simán lehet hogy a gépháza a szellőzik olyan jól hogy legyen különbség a thermaltake és agyári hütő között és nem a utasitottam rá hogy meg vegye csak ha jónak látja

2012. okt. 28. 19:54
 42/76 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsa nekem hogy szerinted jobb a apu-s pc de miért gyengébb video teljesitmény talán a ssd miatt?
2012. okt. 28. 19:59
 43/76 anonim ***** válasza:
Te voltál a 4-dik válaszoló ugye? :DD
2012. okt. 28. 20:01
 44/76 anonim ***** válasza:

"58%-os válaszoló akkor ajánlj egy gépet te" Én vagyok a 4. válaszoló is....

"annál olcsobb lapban nincsen 5.1" Te kihasználod az alaplapodban lévő hangkártyát (ha 5.1 vagy 7.1) vagy csak egy mezei hangfalszett van rádugva?

"szerintem az alaplap igen is fontos meghatároz pár dolgot a pc-ben" Mit is?

"nincs olcsobb alaplap ez legjob ár/érték arányban" Az lehet de nem 100k-s összkeretnél, de csak ismétlem magam

Na nekem elég volt mára :)

2012. okt. 28. 20:04
 45/76 anonim ***** válasza:
"Kicsit furcsa nekem hogy szerinted jobb a apu-s pc de miért gyengébb video teljesitmény talán a ssd miatt?" Nem mondtam, hogy jobb, hanem hogy jó összeállítás, csak nem játékra. Az ssd-meg annyiban ronja a grafikus teljesítmény, hogy elveszi a pénzt a vga-tól ( jelen esetben nincs is :) )
2012. okt. 28. 20:06
 46/76 anonim ***** válasza:
Kullogj el a mint egy vesztes pla tunigolást aegy jobb chipset több tuningot enged és mi van ha a ujjabb a bios is nem a régi fajta sokkal ujjabb uefi bios( bocs bios témában nem nagyon vagyok otthon) hát attol mert nem 10 ezres vacak attol miért lehetne a gép jobb igy is csak 8 ezer a különbség a két a két lap között amit te és amit éna mondtam
2012. okt. 28. 20:08
 47/76 anonim ***** válasza:
És még a ram amit ajánlottál nem is kit lehet hogy azért ilyet linkeltél mert az olcsobb lap nem birja a dual channelt ez is egy szempont
2012. okt. 28. 20:09
 48/76 anonim ***** válasza:

Volt ilyen lapom,de kissé csalódás volt,mivel a Phenom II X2 545 CPU-mat bár feloldotta négy magossá,ennek ellenére a 3.00 GHz-es órajel helyett valamiért csak 2.40 GHz-en járt.Semmit se lehetett állítani,egyszerűen nem értettem.Irodai gépbe,vagy otthon filmnézésre,netezésre tökéletes,de ilyen extrémebb dolgokhoz sajna nem jó Meg nagyon ilyen 125W-os procikhoz sem,mivel csak 2+1 fázisa van,ami hosszú távon nem szerencsés

ezt az iponban irta valaki a alaplaprol amit te ajánlottál a 4-dik válaszoló ként a csak kicsit a szidja a lapot

ja és tanulj meg számolni mert amit te a ajánlottál az kb 107-108 ezer forint matekból 5-ös xDDD szoval pofa lapos a 99 ezres ár hát a közel sincsen a a drága a proci miatt és a gondolom annyit tudsz hogy a dual chanel igen megdobhatja a teljesitményt K.O.val nyertem

2012. okt. 28. 20:16
 49/76 anonim ***** válasza:

"Kullogj el a mint egy vesztes " Erre nem mondok semmit, de szerintem kezdesz ideges lenni?

"egy jobb chipset több tuningot enged" A kérdező csak játszani akar, nem tuningrekordokat döntögetni.

"mi van ha a ujjabb a bios is nem a régi fajta sokkal ujjabb uefi bios" Az uefiben lehet egerészni, dejó :) Ugyan azokat lehet beállítani csak egérrel, dejó... Csak hogy tudd nekem uefi-m van...

"hát attol mert nem 10 ezres vacak attol miért lehetne a gép jobb" ezt fogalmazd át, mert nincs értelme (ellentmondás) és használj vesszőt, megkönnyíti az olvasó dolgát.

"És még a ram amit ajánlottál nem is kit lehet hogy azért ilyet linkeltél mert az olcsobb lap nem birja a dual channelt ez is egy szempont"

Miért ne támogatná a 10k-s vacak alaplap a dual-t? Azért írtam egy modult, mert így később tudja bővíteni, mivel egy rambővítés nem vágja padlóra az embert...

2012. okt. 28. 20:18
 50/76 anonim ***** válasza:
Ezek az érvek amik itt röpködnek(főleg 55%-os kollégától) :D
2012. okt. 28. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!