Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok nekem egy jó gépet?

Összeraknátok nekem egy jó gépet?

Figyelt kérdés

A téma adott, lenne rá 100ezer forintom .

Gépház van (ATX-es , de belemegy a microATX lap is ), monitor van, billentyű/egér , optikai meghajtó van .

Legfőképpen játékra, Film/Zene lejátszására és böngészésre használnám ! :)

2012. okt. 28. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:

820MHz-re emelt órajel. Védősapkák a DVI és PCI-e csatlakozókon. Saját szoftver az órajelek további piszkálásához és a ventilátor sebességének manipulálásához. DVI -> D-Sub átalakító a dobozban. 3 év garancia.

Jófajta!

Egyetlen apróság: gépindításkor 1-2 másodpercre felpörgeti a ventilátorát, ami eléggé hallható, de utána visszaáll "lopakodó" üzemmódra.

EZT az iponnon mondta valaki a hd7750-ről szerintem igen meggyőző amit irt. :)

2012. okt. 28. 18:50
 32/76 anonim ***** válasza:

Bocs nem tudtam hogy kell merevlemez

de az alaplaptól nem tágítok

Kösz hogy szoltál

2012. okt. 28. 19:06
 33/76 anonim ***** válasza:

ajánlom hozzá ezt a hűtőt ha a gépházad nem olyan jó hűtési képességekkel rendelkezik

[link] jól fog szolgálni

2012. okt. 28. 19:10
 34/76 anonim ***** válasza:

"Kérlek szóljatok ha nem jó valami mellesleg 16 éves vagyok :DD"

16 vagy és? Mivel nem bírtam rájönni, így felvázolom a két utat. Az első az ahol vagánykodsz, hogy 16 éves vagy és ennyit tudsz. Rajtad kívül is vannak itt 16 évesek, vagyis csak egyet tudok biztosan, és szerintem ért hozzá annyit mint te :)

A második meg az, hogy ezzel véded magad ha hülyeséget írsz. Ez se szép dolog.

2012. okt. 28. 19:18
 35/76 anonim ***** válasza:
Mind a 2 egy kicsit a védelemként is a vagánykodásra is igen büszke avgyok rá hogy ennyit tudok de nem csak ennyit tudok és nem csak a gépekről a telefonok jobban vonzanak
2012. okt. 28. 19:24
 36/76 anonim ***** válasza:

Na kedves 55%-os 16 éves :)

Először is ajánlottál szegény kérdezőnek (aki már remélem a dömping előtt döntött, hogy melyik konfigot veszi az első háromból) egy cpu hűtőt, mondván, ha nem szellőzik jól a háza.. Na ugyan mindegy, hogy a gyári vagy ez van rajta a cpu-n ha nem szellőzik a ház egyik se ér többet a másiknál.

Amit ajánlottal 1. konfigot az úgy ahogy van jó, de nem játékra, csak netezésre meg filmezésre használnám. Ramból mehetne nagyobb órajelű is (az igp-nek nem árt).

Látom te is olyan ember vagy akinek az a szemlélete, hogy verjük el a 100k-s összkeretű gép árának a negyedét alaplapra, rossz döntés, látszik a második konfigon.

"820MHz-re emelt órajel. Védősapkák a DVI és PCI-e csatlakozókon. Saját szoftver az órajelek további piszkálásához és a ventilátor sebességének manipulálásához. DVI -> D-Sub átalakító a dobozban" Ez alap, ezt ki se kell emelni.

Te írtad, hogy mondjunk véleményt az összeállításaidról, én megtettem, nem sértésként, üdv!

2012. okt. 28. 19:33
 37/76 anonim ***** válasza:

Power_r

"de az alaplaptól nem tágítok " Akkor rakj most össze egy konfigot azzal az alaplappal 100k-ból, ahogy a kérdező kérte, de úgy, hogy legyen benne egy 500 gigás merevlemez. Nem lesz egy játékgép az biztos és csak az alaplap lesz benne jó amivel nem menne semmire, ezt se sértésnek szántam.

2012. okt. 28. 19:35
 38/76 anonim ***** válasza:

" a vagánykodásra is igen büszke avgyok rá hogy ennyit tudok"

Igaz én 16 évesen szart se tudtam a gépekről, de most szemét leszek és elrontom a kedved :D Elvileg Hart r2.0 is 16, ő még se vagánykodik ezzel :)

2012. okt. 28. 19:36
 39/76 anonim ***** válasza:
melyik konfig a jó a APU-s? hát eggyik esetben sem a drága az alaplap szerintem nem azon kéne sporolni és eggyik lap sem éri el a 20 ezret olcsobb lapot már hülyeség bele tenni mond te milyet ajánlanál
2012. okt. 28. 19:38
 40/76 anonim ***** válasza:

"melyik konfig a jó a APU-s?" hát eggyik esetben sem a drága az alaplap szerintem nem azon kéne sporolni és eggyik lap sem éri el a 20 ezret olcsobb lapot már hülyeség bele tenni mond te milyet ajánlanál" Igen az apu-s gép viszonylag tűrhető. :)

"hát eggyik esetben sem a drága az alaplap szerintem nem azon kéne sporolni és eggyik lap sem éri el a 20 ezret olcsobb lapot már hülyeség bele tenni mond te milyet ajánlanál" Nézd meg a negyedig választ... Jobb játékra, sőt mindenre, nem is kicsivel. Ugyanaz a processzor ugyanakkora teljesítményű egy 10k-s alaplapban, mint egy 30k-s ban... Egyetértek azzal, hogy nem az alaplapon kell spórolni, de 100k-s keretnél??? Nem marad másra pénz! 200k-s gépbe én se 10k-s alaplapot rakok...

2012. okt. 28. 19:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!