Összeraknátok nekem egy jó gépet?
A téma adott, lenne rá 100ezer forintom .
Gépház van (ATX-es , de belemegy a microATX lap is ), monitor van, billentyű/egér , optikai meghajtó van .
Legfőképpen játékra, Film/Zene lejátszására és böngészésre használnám ! :)
Hart 2.0 neked nem simán Hart volt a neved?
És egy előbbi válaszhoz vissza menőleg hány éves avgy hart?y
Igen, az első felhasználóm az volt.
Annyi mint te.
Legjobb tudtommal nem lehet törölni a felhasználót, csak a modik tehetik meg. Még meg van, de a % arányom miatt. Mivel elég sokat vitázok itt is hardverekkel kapcsolatba, sokat kaptam azt, hogy ne beszéljek a kicsi arányommal. Ez egy pöppet a végére zavart, így lett ez, ez már jobb, de 19%-al itt is kevesebb az arányom mint kéne :)
"Hol laksz? xDD"
Mi lenne ha nem egy kérdésnél faggatnál ki ilyenekről?
Vagyis 99% nem vagy egoista kicsit se. :DD
[link] nézegetem ezta tesztete és arra jöttem rá hogy a gtx650 TI nem ér a 7 ezerrel többet mint a hd7770 a teljesitmény külömbség alapján és a szerintem az AMD és a ati radeon mindig is a együtt lesznek mint az intel az nvidiával.
A legdurvább az lenne ha nem is vinné amonitora a kérdezőnek a ful hd-t max az 1600*1050-et XDDD
" és a szerintem az AMD és a ati radeon mindig is a együtt lesznek mint az intel az nvidiával. "
Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!