Több fps-t akarok! Mit kéne vennem a gépembe?
Fejleszteni akarom a gépem, csak azt nem tudom, hgoy mit vegyek bele, vidikarit vagy procit? Jó lenne ha akadásmentesen futnának a mai játékok, nfs run most nagyon akad 10fps-em van...
Gépem:
Alaplap: Asus m2n-e
Proci: Amd athlon x2 5000+
2GB ram
Vidikari: Ati hd3870 512mb
Táp: Mercury 400W.
Ha valamit fejlesztenék a gépbe bírná még a táp?
"Egyébként meg ne mondjátok hogy "ótvar nagy baromságot írtál" mint egyesek mert a szűk családomban 2 fő is ilyen területen dolgozik"
Várjunk már. Azért mert 2 család tagod is szakmabeli, egyből érteni is fogsz hozzá? "Jézuska, meg a géppuska -.-"
"Úgyhogy egyáltalán nem baromság amit írtam"
Lásd kivel van dolgod, akkor írogatok egy pöppet.
Persze mivel tévhitbe vagy, így egyes állítások mikéntjére ráfogok kérdezni, de nyugi nem várok tőled választ.
"Személyes és vagy 5 baráti tapasztalatból hogy mindenképpen GigaByte vidikártyát vegyél"
Ez már nyelvtanilag olyan szép mondat :) Én meg ellenzem a
gigát, elég sok szopásról hallottam az utóbbi időben vele, meg én is szívtam.
"Legjobb ha 2048 mb a memóriája."
A memória méret nem egyenesen arányos a teljesítménnyel.
"DDR5-ös legyen mert az a sebesség"
Nézz már utána, hogy mi is az az DDR5-ös ram a vgakon.
"Na meg persze nVidia legyen mert az jobb mint az ati. "
Ezt mire alapozod?
"Először is amd ne vegyél mert azok szarok.Nem játékokhoz való."
Miért is? Gondolom nincsen semmi alapja, csak egyszerűen idióta vagy.
"Azonbelül i7 és min 3 ghz."
Hát persze, min egy 65K-s CPU.
"Ajánlom a 16 Gb-t 20K-ért "
Játékra 16 gigát?
"minél több a ram foglalat van benne annál többe kerül az alaplap"
2 ram slotot manapság csak az alsókategos lapokon találsz, és az árkülönbségek nem csak a 2 plusz slot miatt fognak kijönni.
"Meg persze nem árt ha Windows 7 Ultimate 64-bit SP1-ed van gépen mert pár mai jó játék igényli a 64-bitet és az sp1-et."
Pl hány játék nem indul ha nem win 7 64 bites az OS-m? Ja, hogy nincs ilyen? :)
"Tápegysgégben nem vagyok jártas sajnos"
Másba se.
"Alaplap:GigaByte (ennyit tudok) "
A saját gépedben még az alaplapot se ismered, de megmondod a tuti?
A GT 640 meg egy túlárazott vacak, a 2 giga vrammal játékoknál semmit nem fog kezdeni mivel nem bírja a GPU. Az meg külön vicc, hogy SB-E i7 mellé egy ilyen VGA.
"Megjegyzés:Ati-nál nincs ilyen 3d"
De van.
" Valami hasonló a cpu limit is ,csak a cpu limitnél a cpu (processzor) dolgozik maxon és nem tudja rendesen "kiszolgálni" a videókártyát, ezért hiába állítod a beállításokat ugyan úgy szaggatni fog "
Attól mert egy rendszer CPU limites egy adott játékba nem biztos, hogy szaggatni fog.
Ezt a családtagos dolgot nem csak hülyeségből mondtam hart r.2.0.
Főleg testvérem szokott nagyon sokat oktatni ezekbe.Diplomázott is belőle és ő biztos nem mond hülyeséget.Egyébként az nvidiát csak azért szerettem jobban mert az atinak nincsen 3d vision-ja de azt mondják nem nagy szám úghogy végül is az ati is jó.
AMD-re mondta testvérem hogy nem játékokhoz való.Az oké hogy olcsóbb meg megy vele de nem annyira fejlett mint az intel.Windows 7 meg igenis szükséges.Nem tudom te nem követed a mai játékokat?Battlefield 3 meg a need for speed most wanted 2012 sőt még az előző the run is igényli.Xp-n nem menne.
Ebből a linkből most már hiszel nekem hogy a 13 éves xp ideje hamarosan lejár.A windows op.rendszerek közül kimagasló volt és majdnem minden háztartásba ez volt de 2014-ben a támogatás is megszűnik.Egyszóval az XP-nek leáldozott.A vistának se hiányzik sok mert az tényleg elég szar op.rendszer.
"Főleg testvérem szokott nagyon sokat oktatni ezekbe.Diplomázott is belőle és ő biztos nem mond hülyeséget."
Akkor oktathatna téged is jobban...
"Egyébként az nvidiát csak azért szerettem jobban mert az atinak nincsen 3d vision-ja"
Az AMD-nél is van ilyesmi, HD3D néven. Natívan támogatott játékok szempontjából nem áll olyan jól, de a teljest rendszert nézve én praktikusabbnak tartom. Persze ez sok vizet nem kavar legtöbbeknél, kevesen használják is ezeket.
"AMD-re mondta testvérem hogy nem játékokhoz való"
Miért ne lehetne arra használni? Persze annyi intel fant láttam már fórumokon, hogy semmin se lepődök már meg(mondjuk az erős volt amikor valaki bevágta, hogy az office nem megy AMD-vel jól).
"Az oké hogy olcsóbb meg megy vele de nem annyira fejlett mint az intel."
Indokot!
"Nem tudom te nem követed a mai játékokat?"
Hidd el a mai játékok technikai oldalát jobban ismerem mint te.
".Windows 7 meg igenis szükséges. Battlefield 3 meg a need for speed most wanted 2012 sőt még az előző the run is igényli."
Te tudsz róla, hogy nem tudsz szöveget értelmezni?
Te írtad, hogy van olyan játék ami igényli a 64 bitet. Meg hozzá tetted, hogy Ultimate kell. Az utalásom pedig arra vonatkozott mi van ha pl win 7 home premium 32 bitem van? A ultimate többlet kacatjai a homehoz képes sokat nem számítanak a userek többségének.
"Xp-n nem menne. "
Tisztába vagyok, hogy a Frosbite 2 motor nem támogat DX9-et, ergo XP kilőve.
Így a többi irkálásod lent meg értelmét veszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!