Régi gépembe akarok rakni egy videókarit. (min 256 MB) De nem tudom milyet bírna el. A Hivatalos honlapon nincs semmiféle tájékoztatás. Mi alapján lehet eldönteni hogy egy videókarit elbírna egy gép? Kérem aki ért hozzá részletezze!
Figyelt kérdés
ASRock K7S41GX típusú alaplap
1GB DDR1 RAM
CPU AMD Athlon XP 3200+ 2400MHz
2011. aug. 10. 08:13
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne költs használt dolgokra, nem sokáig húzzák már azok szerintem, ahogy a géped se hiszem. Rakd össze a pénzt és vegyél egy újat, új videokarival. :)
2/6 anonim válasza:
Nehogy AGPs kártyát vegyél..csináld azt amit az előző mondott..80-100ezerért nagy jó gépet kapsz.
3/6 anonim válasza:
Van egy PCI-os videókártyám, ami ebbe a gépbe tökéletes lenne, ha érdekel :)
4/6 anonim válasza:
Bármilyen videokártya jó, csak AGP-s legyen.
5/6 BlacktigerXXX válasza:
az agp már a multé. ha megnézed, egy "értelmes" AGP kártyának magas az ára. majdnem ott vagy, ha ezt a lapod, memoriád stb eladod, és veszel egy pci-e lapot valami sempronnal. már jobb lesz a géped, fogod tudni fejleszteni, és tudsz bele normális vgat rakni
6/6 A kérdező kommentje:
Szóval mindenféle AGP-s karit elbírna? Nincs olyan részlet videókari vásárlásnál amire oda kell figyelni a foglalaton kívül? Az lesz hogy ezt eladom és veszek egy újat. :)
2011. aug. 10. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!