Garanciális SSD kicserélése, de hogyan?
Megpróbáltam újra rakni a win 7-et a laptopomon. Egy OCZ Agility 3-as SSD van benne, a probléma az, hogy bárhogy próbálkozok, a telepítés a fájlok kicsomagolásánál megáll.
Néha egyszerűen nem megy tovább, néha kiírja, hogy nem találhatóak a telepítő fájlok.
A laptopon van egy jelző led ami mutatja, ha működik a háttértározó, ilyenkor mindig kialszik.
Nos szerintem az SSD hibás, de hála az égnek garis, most vegyem ki simán a laptopból és vigyem be a boltba ahol vettem és mondjam, hogy nem jó adjatok egy másikat, vagy vigyem be laptopot, mutassam meg nekik a hibát és utána majd ők kiveszik?
Na ugye az OCZ...
Nem tudod becseréltetni valahogy egy Samsungra?
hát nem tudom, hogy betudom-e cseréltetni samsungra.
szerintem vagy adnak helyette egy ugyanilyent vagy levásárolhatom az árát.
ha levásárláshoz hozzá tudok tenni valamennyit akkor lehet, hogy beszerzek egy Seagate 2,5" 500GB Momentus XT hybridet.
vagy veszek rajta egy sima hhd-t plusz valamilyen egeret.
de azért megnyugodtam, hogy nem a memória a hibás....
és mielőtt elfelejteném, köszönöm a válaszokat.
lehet, hogy hülye kérdés, de ugye használtan vettem a gépet és nem az én nevemen van az ssd számlája sem, akkor gondolom gond nélkül kicserélik ha mutatom a számlát, nem?
amúgy itt vette a volt tulaj: [link]
ismerős valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!