Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mi az a reaális...

Szerintetek mi az a reaális ár, amennyiért egy 2011-es,21,5-es iMac-et el tudok adni (még fél évig garanciális)?

Figyelt kérdés
A 365.990 Ft-os verzióról van szó (ennyi a hivatalos Apple Store-ban). Mivel külföldre költözöm, és ott sokat utazok majd, ezért váltanék egy MacBook Air-re, de beszámíttatni nem akarom az iMac-et, mert úgy rajtam profitálnának csak, és sokkal kevesebbet kapnék érte. Ja, és letöltöttem a gépre az új Mountain Lion op rendszert is.
2012. aug. 8. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

192 500- et elkérhetsz érte ha már nincs garancia

206 000-et ha van garancia (mivel most jönnek az új modellek lassan , még ennyiért sem biztos , hogy megfogják venni)

2012. aug. 11. 12:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor inkább megtartom. Ekkorát nem akarok bukni egy fél éves gépen.
2012. aug. 11. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
nem tudom honnan vette a 200 ezret. 270E-ért futnak. Én is ilyet akarok majd, nézegetem aprót. veszek lehet, ha kijön az új és olcsóbb lesz.
2012. szept. 23. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!