Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Garanciális SSD kicserélése,...

Garanciális SSD kicserélése, de hogyan?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam újra rakni a win 7-et a laptopomon. Egy OCZ Agility 3-as SSD van benne, a probléma az, hogy bárhogy próbálkozok, a telepítés a fájlok kicsomagolásánál megáll.

Néha egyszerűen nem megy tovább, néha kiírja, hogy nem találhatóak a telepítő fájlok.

A laptopon van egy jelző led ami mutatja, ha működik a háttértározó, ilyenkor mindig kialszik.

Nos szerintem az SSD hibás, de hála az égnek garis, most vegyem ki simán a laptopból és vigyem be a boltba ahol vettem és mondjam, hogy nem jó adjatok egy másikat, vagy vigyem be laptopot, mutassam meg nekik a hibát és utána majd ők kiveszik?

#hiba #garancia #szerviz #SSD #OCZ Agility 3
2012. okt. 16. 23:17
1 2
 1/13 MaXXeGee ***** válasza:
Szerintem meg ez RAM hiba ^^ De ne legyen igazam :P Amúgy igen, simán csak vidd vissza. Lehetőleg az eredeti csomagolásába (ha volt neki) és mond el a hibajelenséget. Ha elég élelmes a szervízes akkor úgyis azt mondja, hogy hibás volt. Holott én élek a gyanúperrel, hogy ez RAM!
2012. okt. 16. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha az SSD előtt jó volt, akkor nem biztos hogy RAM, OCZ-ről amúgy is elég sok panaszt hallok.
2012. okt. 16. 23:38
 3/13 MaXXeGee ***** válasza:
Azért fogadást ne kössünk rá, de a legtöbb ilyen jellegű panasz esetében a memória vagy a memóriavezérlő a ludas :P Aztán nem kizárt hogy ő lesz a kivétel(ek egyike) :)
2012. okt. 16. 23:40
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem zárom ki a memóriát sem, csak azt mondom hogy ha előtte jó volt a gép, és azután csinálja ezt hogy belerakta az SSD-t, akkor valószínű az SSD az. OCZ-re amúgy is sok a panasz, nem lepődenék meg rajta.
2012. okt. 16. 23:50
 5/13 Panda Péter ***** válasza:
0%
és akkor még le vagyok ugatva, amikor nem ajánlom az OCZ-t, akkor sem, ha olcsóbb, mint pl a samu.
2012. okt. 16. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ha SSD akkor Samsung.
2012. okt. 16. 23:55
 7/13 Komplikato ***** válasza:
AHCI módot lehet ennek a notinak a Biosában állítani?
2012. okt. 17. 02:53
 8/13 A kérdező kommentje:

ACHI módot letiltani vagy engedélyezni lehet.

Amúgy (sajnos) nem rajtam múlt, hogy OCZ került bele, és ha ram hiba és nem ssd akkor mi a teendő? azt cseréltessek akkor?

2012. okt. 17. 07:50
 9/13 anonim ***** válasza:
fogod az ssd-t visszaviszed garanciába, elküldik bevizsgálásra semmi extrát nem kell csinálni. Ha rossz akkor kicserélik, ha jó visszakapod és akkor ránézethetsz a RAM-ra is. HA azon is van még gari azt is elviszed, megnézik, rossz lesz akkor cserélik ennyi. Nem kell túlbonyolítani. Ha netán mindkettő jó, akkor fogod az egész cuccot azt beadod egy szervizbe bevizsgálásra ott kiderítik mi a baja és megmondják, így nem fogsz sötétben tapogatózni.
2012. okt. 17. 09:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Már rájöttem, hogy az SSD a hibás, mivel kiszedtem a laptopból rákötöttem az asztalira és megpróbáltam ott is telepíteni egy win7-et, de ugyanazok a hibák.

Szóval pénteken vissza viszem az SSD-t a boltba.

2012. okt. 17. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!