Garanciális SSD kicserélése, de hogyan?
Megpróbáltam újra rakni a win 7-et a laptopomon. Egy OCZ Agility 3-as SSD van benne, a probléma az, hogy bárhogy próbálkozok, a telepítés a fájlok kicsomagolásánál megáll.
Néha egyszerűen nem megy tovább, néha kiírja, hogy nem találhatóak a telepítő fájlok.
A laptopon van egy jelző led ami mutatja, ha működik a háttértározó, ilyenkor mindig kialszik.
Nos szerintem az SSD hibás, de hála az égnek garis, most vegyem ki simán a laptopból és vigyem be a boltba ahol vettem és mondjam, hogy nem jó adjatok egy másikat, vagy vigyem be laptopot, mutassam meg nekik a hibát és utána majd ők kiveszik?
ACHI módot letiltani vagy engedélyezni lehet.
Amúgy (sajnos) nem rajtam múlt, hogy OCZ került bele, és ha ram hiba és nem ssd akkor mi a teendő? azt cseréltessek akkor?
Már rájöttem, hogy az SSD a hibás, mivel kiszedtem a laptopból rákötöttem az asztalira és megpróbáltam ott is telepíteni egy win7-et, de ugyanazok a hibák.
Szóval pénteken vissza viszem az SSD-t a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!