A gépem tönkreteszi a videókártyákat. Mivan?!
Sziasztok!
Nemrégiben elromlott a gépem.Elvittük ismerőshöz megjavítattni(nem ezzel foglalkozik,csak mégis többet ért a gépekhez mint a család tagjai,és ő ingyen foglalkozik a gép problémájával..:) ) és visszaadta nekem a gépem, úgy,hogy bekapcsolni már be tudom kapcsolni,netezni is tudok...de nincs bene vidikártya
A gépemnek a videókártyája ment tönkre(valszeg az egyik nagy vihar tett bene kárt)
Az ismerősünk vett egy vidikártyát a gépembe,viszont mikor azt belerakta,elvileg a gépem azt tönkrevágta o.o
A vidikártyát szerencsére visszavették a boltban a srácok,akiktől el let hozva,de azt mondták,hogy mikor nekünk adták a vidikártyát,annak semmi baja nem volt..
Szóval most itt állok egy 16 bites géppel,amibe elvileg ha veszek egy vidikártyát,azt valszeg a gépem majd hazavágja..
Van ilyen? Ha igen mi ennek az oka?
Mit csináljak ?:/
Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :)
16/l
Szerintem ezt a 32/64 bites dolgot most mellőzzük, mert teljesen mást takar, mint amit valszeg hiszel, csak összezavarna. Amit kérdeztél (ha jól értettem) arra a közelítő válasz az, hogy ha 6-8 éves a géped, akkor már több szempontot is figyelembe kell venni. 1. Ilyen régi gépet nincs és/vagy nem sok értelme van fejlesztgetni, mert nem kapsz értékarányos teljesítmény javulást a pénzedért. 2. Azóta sokat fejlődött a számítástechnika, sok "kompatibilis" alkatrészt már nem gyártanak hozzá, vagy ha mégis találsz valahol, akkor irreálisan drága, 90% hogy használt, de még ha dobozban porosodott volna egy raktárban, akkor is régi.
Ha már mindenképp cserélni kell, akkor modenebb összetevőkben gondolkozz (szerintem) Azt meg az esetek többségében nehéz, vagy lehetetlen úgy összehozni, hogy a régiből is, meg az újból is kerüljenek bele alkatrészek és sokszor az új olcsóbbra jön ki, mintha egy régi, már meglévő "alap"-hoz igazítva keresnél "újabb" alkatrészeket (ha egyáltalán sikerül, mert ez, vagy az kompatibilis egymással) Nem tudom, mennyire voltam érthető..
ahhaa..rendben,értem mire gondolsz.
Köszi mindenkinek,akkor valszeg gépcsere lesz:/ :)
1.ezt már láttam
2.Ha ezt egy célzásnak szántad,hogy én ilyen jellegű kérdéseket tettem fel,akkor azért sztem nem kell túlozni:d
Az osztályom fele még ennyivel sincs tisztában :)
(az osztályom 80%-a fiú mellesleg (: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!