A gépem tönkreteszi a videókártyákat. Mivan?!
Sziasztok!
Nemrégiben elromlott a gépem.Elvittük ismerőshöz megjavítattni(nem ezzel foglalkozik,csak mégis többet ért a gépekhez mint a család tagjai,és ő ingyen foglalkozik a gép problémájával..:) ) és visszaadta nekem a gépem, úgy,hogy bekapcsolni már be tudom kapcsolni,netezni is tudok...de nincs bene vidikártya
A gépemnek a videókártyája ment tönkre(valszeg az egyik nagy vihar tett bene kárt)
Az ismerősünk vett egy vidikártyát a gépembe,viszont mikor azt belerakta,elvileg a gépem azt tönkrevágta o.o
A vidikártyát szerencsére visszavették a boltban a srácok,akiktől el let hozva,de azt mondták,hogy mikor nekünk adták a vidikártyát,annak semmi baja nem volt..
Szóval most itt állok egy 16 bites géppel,amibe elvileg ha veszek egy vidikártyát,azt valszeg a gépem majd hazavágja..
Van ilyen? Ha igen mi ennek az oka?
Mit csináljak ?:/
Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :)
16/l
A vidikártyám Asus volt...
Ehhez egyáltalán nem érte,szóval nem tudom mit kéne leolvasnom a tápról o.o
Mindenesetre én szétszedtem a gépet,és leírtam 1-2(számomra semmit mondó) infprmációt a tápról..
nem tudom,ezek mit,kellenek-e egyáltalán...de ezeket írtam le:
CODEGEN 44w Model:300xx
ha ezek nem kellenek,akkor mit keressek pontosan a tápon?xd :/
na hát ezt jól leírtam><
nem értek*
ezek mik*
és 400 W ^^"
Alaplap gyilkos?._. nem hangzik valami jól...
akkor egy tápcsere ajánlatos lenne?
(létezik,hogy a táp vágja tönkre a vidikártyát?)
Am.,ha már úgyis feltettem ezt a kérdést,egyuttal megkérdeznék még vlmit,mert ahogy látom értetek a témához,én meg kicsit sem^^...
szóval eddig 32 bites volt a gépem..ha egy 64 bites vidikártyát szeretnék bele,akkor mást is le kéne cserélnem a gépbe,hogy kicserélhessem a 32-t 64-bitesre ?
Végülis akor lehet hogy ha már úgyis egy tápcsere meg egy vidikártya csere is kéne,akk már egy új gépet vehetnék...végülis ez a gép mááár úgy 7-8 éves...
(most ezzel persze nem azt mndom,hogy a táp meg vidi kártya kb egy új gép árát teszi ki..:d csak egyutal gondoltam megemlítem..)
Ja hogy a kérdésre is válaszoljak, 32 bites Windows-od van, és 64 bites VGA-t akarsz?
Bele lehet tenni, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Mindegy milyen VGA-t teszel bele, csak a csatlakozót kell nézni. (AGP, PCIE)
Értem:/ hát kár,mert még jó gyors kis gép :)
Igen,igen..most 32 bites win7-em van,és van 1-2 progi ami igényelne 64-bitet...és nem tudom,hogy lehet -e "csak úgy" venni egy 64 bites vidikártyát(gondolom hogy az a 64 bites..xd) és azt berakni a gépbe..
a válaszokat am köszi,mindnekinek met a zöld:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!