Uj gepet szeretnek venni, mik a velenyetek az alkatreszekrol?
Sziasztok.
Ezt a konfigot szeretnem osszerakni, mi a velemenyetek rolla?
CPU: i7 2600k
Ram: Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz
PSU: Corsair TX V2 650W
Alaplap: Gigabyte Z68AP-D3-B3
SSD: 1darab
HDD: 2darab
VGA: Radeon hd 7970
Szerintetek elbirna ezt kisseb OC-val ez a tapegyseg?
Nem akarom csutkara huzni a procit termeszetesen, csak egy kis tuningot. Nagyon sok helyen lattam h kicsi tap meg szar, viszont nagyon sok helyen jo tapnak adtak be, nos azt tudom h XXX-bol 1 hibas.
Varom a valaszokat, elorre is koszonom.
Létezik, de ez nem full load fogyi volt. :)
Amúgy az véletlen nem hálózatból felvett volt? Mert akkor még kevesebbet eszik a gép.
"Amúgy az véletlen nem hálózatból felvett volt? Mert akkor még kevesebbet eszik a gép."
Na ez hülyeség. Végül is a gép eszik annyit, de a tényleges fogyira rájön amennyit a táp is elfűt.
"még az alapon "
*még az alaplapon
Hart r2.0
Megkerdeznelek ha nem gond, h neked mi a velemenyed az asrock lapokrol, mert nagyon sokan lehordjak h szarok, hat en nekem jelenleg 7 eves asrock lapom van, az meg reginek szamit, de meg nincs vele baj, azon kivul h regi :D
Jelenleg is ASRock lapot használok, ahogy ismeretségi körömből elég sokan. Tökéletesen megvagyok vele elégedve.
"mert nagyon sokan lehordjak h szarok"
ASRockból elég sokkal volt dolgom, a régebbiek minőségével nem voltam kibékülve, de ezt mára teljesen levetkőzte, most már elég jó lapokat gyárt. Szóval aki szidja vagy nem az új termékpalettára gondol, vagy kicsit még a múltban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!