Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélenyetek dr Ambrus...

Mi a vélenyetek dr Ambrus Katalinról? (Budakeszi)

Figyelt kérdés
gyerekorvost kéne választanom és véleményeket várok
2012. máj. 17. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi hozzá járunk és nagyon szeretjük!

Kedves, aranyos, ért a gyerekekhez, neki is van, kicsi-nagy. Tapasztalt,tájékozott, korrekt orvosnak tartom!

Csak ajánlani tudom. Ért a homeopátiához is.

2012. máj. 17. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:

A bébi tüdőgyuszist homeopátiával gyógyítja?

Van egy doki a 18 ker.ben és homeopátiás bogyókkal akarta elkezdeni a 3 hónapos gyerek kezelését. Azonnal váltottunk!

2013. dec. 16. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom az első válaszoló véleményét! Kedves, határozott, naprakész, nagy tudású gyermekorvosnak ismertem meg. Úgy tudom, hogy évekig dolgozott valamelyik kórház újszülött/csecsemő intenzív osztályán. Ért a homeopátiához, lehet tőle ilyen tanácsokat kérni, de nem tukmálja rá az emberre, s főleg nem ilyen elvakultan, ahogy a ti ex-orvosotok tehette. Általában egy olyan gyógyszert ajánl, amit szerintem a többi doki is, de ha rákérdezel, hogy lehet-e helyettesíteni valamilyen homeopátiás szerrel, akkor ajánl egyet, de magától nem ezzel kezdi.
2014. nov. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!