Mi a vélenyetek róluk? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Az érintőképernyős telefonokról lenne szó..mit gondoltok róluk?? Akinek van az elboldogul vele, bevált neki??
Esetleg mi mást ajánlanátok??
2010. jún. 23. 17:04
1/11 A kérdező kommentje:
SÜRGŐS!!!!!
(HOLNAPRA)
2010. jún. 23. 17:19
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött:) Szerintem könnyebb kezelni, mint a gombosat...persze belekell jönni de csak napok kérdése:D Én könnyebben tudom kezelni, és az sms írás is csak pár pillanat:))) Samsung s5230-as telefonom van.
3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válszt:)
am most ez a teló igazán "menő"..nem?
és mást tudsz még vmit így ajánlani?
2010. jún. 23. 17:36
4/11 anonim válasza:
Samsung S5230 jó telefon, senki nem panaszkodik rá, csak hát...manapság már mindenkinek ez van.Nem tudsz végigmenni úgy az utcán hogy ne lenne körülötted legalább 5 ember akinek ilyenje van..:D
5/11 A kérdező kommentje:
na igen..pf..:)
2010. jún. 23. 19:19
6/11 anonim válasza:
Hát sztem ha veszel egy érintőset , utánna már nem akarsz gombosat venni :) Nekem nagyon tetszik ez az érintős dolog , már nem is vennék nyomógombosat , 5800-m van.Am mennyit szánsz a telefonra ? Csak hogy tudjak mit ajánlani.
7/11 anonim válasza:
hát igen szinte minden második embernek s5230-asa van...első voltam:D
8/11 A kérdező kommentje:
teljesen mindegy az ár, mert ahol meg fogjuk venni, ott apumnak hűségnyilatkozata van. így pl.: a 40.000-res telefon is 10.000 alá kerül majd a nyilatkozat révén..:)
2010. jún. 24. 12:36
9/11 A kérdező kommentje:
jaa és még vmi: leginkább sony ericssonnak és nokiának örülnék ( ha azt dicsérnétek, ajánlanátok)
köszi:)
2010. jún. 24. 12:37
10/11 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy okos telefont.. Azt legalább nem kell sűrün cserélni és nem is botlasz bele mindenütt az utcán... Amúgy Én sem vennék már többet hagyományos mobilt.. Nagyon bejön az érintőképernyő.. Nekem például egy Samsung I8910-em van, de ezt viszont nem lehet szolgáltatóknál kapni, hanem csak függetlenül..
Remélem, hogy tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!