Uj gepet szeretnek venni, mik a velenyetek az alkatreszekrol?
Sziasztok.
Ezt a konfigot szeretnem osszerakni, mi a velemenyetek rolla?
CPU: i7 2600k
Ram: Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz
PSU: Corsair TX V2 650W
Alaplap: Gigabyte Z68AP-D3-B3
SSD: 1darab
HDD: 2darab
VGA: Radeon hd 7970
Szerintetek elbirna ezt kisseb OC-val ez a tapegyseg?
Nem akarom csutkara huzni a procit termeszetesen, csak egy kis tuningot. Nagyon sok helyen lattam h kicsi tap meg szar, viszont nagyon sok helyen jo tapnak adtak be, nos azt tudom h XXX-bol 1 hibas.
Varom a valaszokat, elorre is koszonom.
"Nagyon sok helyen lattam h kicsi tap meg szar, viszont nagyon sok helyen jo tapnak adtak be, nos azt tudom h XXX-bol 1 hibas. "
Ezt értelmesen is írd le.
CF nincs tervbe, de ezek szerint boven elbirja a 650W-os tap, egy prohardver-es tesztben h 350W-ot evett csak ez a kartya, 4.5-re kihuzva a proci.
Mivel valaki ebbe kotott bele, leirom akkor maskepp:
Sokmindenki szerint jo tap, es sokmindenki szerint szar.
Remelem igy mar erthetobb... ba ilyesmibe kellet bele kotni
" ba ilyesmibe kellet bele kotni"
Bocs, de kissé értelmetlenül írtad le, én segíteni akarnék, de akkor hadd ne bogarásszam már, hogy mi a fene van.
"Remelem igy mar erthetobb"
Ja, látod tudsz te érthetően is.
Na szóval jó táp ez, valami SS bél van benne(SS-650AT), megfelelő felszereltség, kábelhossz, jó hatásfok stb.
Egyesek panaszkodtak a hangjára, de elvileg egy elég csendes szériáról van szó.
Azonban ha nem tervezel semmi komolyabban fogyasztót, akkor inkább elindulnék egy picit jobban a minőség útján.
Mennyid van tápra?
ha ezt 1 nem jól szellőző házba teszed be:
"a tepsit lassú tűzön, vagy a számítógép ház fölé tartva, óvatosan melegítsük"
Hart r2.0
igy ahogy leirtam a konfigot, megvan ra a penz, csak megkellene venni es ugy gondoltam h elobb egy ket helyen utanna kerdezek :)
cf-et nem terveztem, igy szerintem kb a jelenleginel tobbet nem igen fog fogyasztani.
Mit gondolsz tokeletesen elbirna? Barmi problemak nelkul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!