Kinek az a véleménye, hogy a Gigabyte manapság nem valami jó, és kinek az, hogy most is nagyon jó cuccokat gyárt?
szívtam már be 1-2 csigabájt cuccal, szóval igen. A fórumok is tele vannak vele, hogy szar. Egyre silányabb minőségben gyártanak, persze van 1-2 cuccuk, ami jobban sikerült, de ez egyre ritkább.
VGA-knál pl ontják az olyan OC-s példányokat, amik a gyári OC-t sem bírják. Mikor kiadták a 7770 OC-t, akkor 10 példányból 8-at gariztattak emiatt.
A HD 7850-nél is csak nekik sikerült olyan darabot kiadni, ami nem bírja fesz emelés nélkül az 1050-es órajelet.
És a HD7870? Az renben van?
Amúgy tudsz linkelni olyan fórumot,amiben a gigabyte ről van szó?Én is kíváncsi vagyok,miket mondanak róla.:)
Amúgy köszi a választ!
Nem vegyél csigabájt 7870-et. Zörög a ventije, meg minden baja van.
Elsősorban a Sapphire-t ajánlom, aztán az Asus is jó, meg a Powercolor PCS+. Nagyon utolsó lehetőségnek még ott az MSI, de azt annyira ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!