Asus K53SD-SX847D-rol mi a velemenyetek? Jo laptop? Mennyire jo?
Figyelt kérdés
Intel Core i3 2350M 2,30 GHz
4 GB RAM
GeForce 610M 2 GB
500 GB HDD
2012. szept. 7. 11:24
1/9 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni:
Fa hasogatáshoz: nem jó, puha és életlen is
Hús vágáshoz: életlen, de vágódeszka helyett jó, bár hamar karcolódik
Krájzis 69: nem jó, lassú
Netezni: jó, sőt feleslegesen gyors
2/9 anonim válasza:
Böngészésre, e-mailre, szövegszerkesztésre, képszerkesztésre általános feladatokra bőven elég.
Ha nem ragaszkodsz a 2 perces videó kódoláshoz (van időd és türelmed kivárni a hosszabb időt), és nem probléma ha nem full grafikán futnak a játékot akkor nem rossz választás.
Szerintem egész jól használható otthoni környezetben.
3/9 A kérdező kommentje:
nem egesznapi jatekra gondoltam,ugy 1-2 orai jatek max 3, 1 nap, es ha lehetoleg az uj jatekokon is minimum beallitasokon nem banom..
2012. szept. 7. 13:01
4/9 anonim válasza:
Azért a minimum beállításoktól többet tud.
5/9 A kérdező kommentje:
Mennenek medium beallitasokon is? :D
2012. szept. 8. 10:28
6/9 anonim válasza:
Szerintem a készülék max (1366 x 768) felbontásán akár maximális minőségben is az 1-2 éves játékok. A mostaniak pedig maximum és médium beállítások közötti minőségben.
7/9 A kérdező kommentje:
az jó lenne!
2012. szept. 8. 22:16
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan játszhatsz vele 5 órát is, ha tönkremegy nem azért mert 3 helyett 5-öt toltad.
9/9 A kérdező kommentje:
épp ezért tettem fel a kérdést hogy mennyire megbízható notebook!
2012. szept. 8. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!