Mi a véleményetek/tapasztalatotok erről a laptopról?
A processzor nagyon gyenge. Nagyjából fele olyan erős, mint egy i3 2330M. A videokártya viszont nagyon erős benne. A HP Pavilionok egyébként szerintem nem a legjobbak. Ennyi pénzért jobbat is lehet kapni.
Ebben a processzor kb kétszer erősebb a videokártya pedig bár nem dual, de azért elég erős akár játékokhoz is.
Ebben a processzor kb 60% erősebb, mint az az AMD. A videokártya pedig bár valamivel gyengébb (A GT630M 5% gyengébb, mint a HD7670M, de játékra is alkalmas.
A Toshiba gépekkel rossz tapasztalatod volt vagy csak egyszerűen nem tettszenek? Én a helyedbe inkább akkor a Lenovot választanám, ha a Toshiba mindenképp felejtős. A HP-nak gyengébb a hardvere és szerintem kevésbé megbízható, mint a Lenovo. Esetleg még ezt a Samsung laptopot tudom ajánlani. Ebben a videokártya viszont sokkal gyengébb, mint a GT30M, de még alkalmas játékokhoz is.
Az ebben levő integrált HD 4000 videokártya pedig nagyjából egy GT520M szintjén van. Ez is alkalmas játékok futtatására. Az új Fujitsu gépek nagyon megbízhatóak. Nem olyan hulladékok, mint anno a Fujitsu Siemensek voltak.
A Toshibáról rossz tapasztalataim vannak és nem is tetszenek.
Én amúgy inkább az AMD-t részesítem előnyben (úgy tudom, azon jobban mennek a Linux alapú rendszerek), illetve nekem a HP-s gép (meg maga a HP) sokkal jobban tetszik. Minőségben és megbízhatóságban meg pont, hogy az egyik legjobb (szerintem).
Amiket belinkeltél, nem rosszak - sőt - de valahogy egyiknél sincs olyan érzésem, hogy "ez kell!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!