Mi a véleményetek erről a laptopról?
Figyelt kérdés
Gépvásárlás előtt állok és egy "izmos" masinát szeretnék. (CAD-es munkákhoz is)
Árban nagyon akarok az 500ezres határ fölé menni. Ebben az árkategóriában komolyabb gépet nem találtam ami a memóriát és a videokártyát illeti.
Szerintetek?
2012. szept. 2. 19:34
1/10 anonim válasza:
a velemny annyi hogy kib.szott kemeny;)vedd meg
2/10 A kérdező kommentje:
egy nem lemaradt a kérdésből.. tehát NEM akarok 500ezer fülé menni... :D
2012. szept. 2. 21:22
3/10 anonim válasza:
Én inkább ezt venném. Annyival tud kevesebbet, hogy csak 15.6" és 8GB ram nem 16 viszont több, mint 80ezerrel kevesebbe kerül. Ráadásul még egy 64GB SSD tár is van benne a 750GB HDD mellett.
4/10 anonim válasza:
Ez volna a legjobb választás. A Full HD kijelzőt és a ramot leszámítva nagyjából azonos teljesítményű azzal az ASUS géppel. Ha a ramot kibővítetted 16GB-ra akkor is fél milla alatt lennél még és egy azonos teljesítményű, de sokkal megbízhatóbb és strapabíróbb géped lenne.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
4-esnek: Miért lenne egy Lenovo egy Asus-nál strapabíróbb?
2012. szept. 3. 20:35
8/10 A kérdező kommentje:
# 2-nak: én direkt akarok 17,3"-os monitorral szerelt gépet. Ennél kisebb képernyőn CAD-ezni nem egy leányálom... :)
2012. szept. 3. 20:38
9/10 anonim válasza:
Egyrészt az ASUS laptopok nem a legjobbak másrészt a Lenovo (IBM) Thinkpad gépek legendásan megbízhatóak és strapabíróak. Az az ASUS amit te linkeltél pedig "csak" egy Gamer notebook. Nagyon erős a hardware, de a gép nem egy nagy szám. Sokkal hamarabb széthullik komolyabb igénybevétel esetén, mint egy Lenovo (Főleg, mint egy Thinkpad). Hát ha 17" kell mindenképp, akkor marad az az ASUS. :) Bár én nem adnék ki ennyi pénzt ASUS gépre. Ráadásul a Lenovo Thinkpad gépben levő videokártya pont az olyan programokhoz való amilyeneket te is használni fogsz és hasonló teljesítményű, mint a GTX660M. A Gamer videokártyák nem munkára vannak optimalizálva. Ha tényleg nem játékra kell, akkor én a helyedben inkább azt a Lenovo Thinkpadet venném és kibővíttetném a ramját. De természetesen azt veszel amit akarsz.
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha mindenképp kell a 17" és a Full HD kijelző, akkor még ezeket is érdemes megnézned. Bár ezek is csak mezei GAMER laptopok, de normális munkagépet 800ezer alatt nem találtam 17" Full HD kijelzővel és megfelelő teljesítményű, de nem gamer videokártyával. A legtöbbjük "csak" 8Giga rammal van szerelve, de azt relatíve olcsón lehet bővíteni 16GB-ra. A videokártyájuk pedig vagy ugyanolyan vagy nagyobb teljesítményű, mint az általad linkelt ASUS gépben levő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!