A 40-45ezres árkategóriában melyik a jobb processzor?
Figyelt kérdés
A kérdést úgy értem, hogy pl. egy fx 8120 amit a későbbiekben lehet overclockolni jobb-e mint egy i5 nem k-s széria mivel azok 10-15ezerrel minimum drágábbak, főleg játékokra használva.2012. szept. 3. 12:24
11/15 anonim válasza:
Nem mindenki teheti meg hogy 2 évente számítógépet cserél, ahogyan én sem. Átlag felhasználó lenne az, aki overclockolni szeretne? És amúgy is.. Lehet olyat tudott meg ami nem érdekelte, de akkor is megtudott valamit.
12/15 anonim válasza:
"Nem mindenki teheti meg hogy 2 évente számítógépet cserél"
Nem erről beszéltem, hanem, hogy mi jöhet jól. Persze a 8 mag se megvetendő, de koránt se lesz friss az architektúra, és egy kifejezetten APU-ra írt programnál egy "hagyományos CPU+VGA" páros nem tudja majd felvenni a versenyt egy jobb APU-val.
"Átlag felhasználó lenne az, aki overclockolni szeretne? "
Azért itt vannak szintek az egyszerű kocka tuningtól a nitrósig. Amit te linkeltél abban órajel világ rekord van, az átlag OC-nál enyhén magasabb a szint.
13/15 anonim válasza:
Csak érdekességképp linkeltem be, mert látszik, hogy elég sokáig bírja. Persze nem gondoltam hogy majd ő otthon 9GHz-ig elnyomja :D
14/15 A kérdező kommentje:
Hehe :D speciel most egy CM hyper 212 evo hűtőm van és valószínű nem cserélném le, szóval valszeg nem öntöm nyakon egy kis nitrogénnel xD
2012. szept. 3. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!