Hogy is megy ez a dolog? Mert nem értem. (TÖBBI LENT)
Tehát..Egy komolyabb fejlesztést akarok véghez vinni a gépemben..(kb 250-300K) árban és..Erre azt mondták nekem hogy nem vagyok normális ennyi pénzért megrendelni..Ha már ilyen komoly cuccokat akarok mért nem nagyker áron veszem meg őket.Én úgy tudom hogy az külföldről kell akkor megrendelni de nem vagyok benne biztos hogy így kell..Vagy egyáltalán ha így is kell akkor hogy megy ez?? Mert gondolom h nem úgy meg hogy írok angolul (ami egész jól megy) egy levelet az Nvidia-nak hogy ez a VGA kell és slussz passz...Segítség kéne hogy még is hogy megy ez a nagyker ár beszerzés cucckombó...Választ előre is köszönöm!!
Üdv:István
"Egy komolyabb fejlesztést akarok véghez vinni a gépemben..(kb 250-300K)"
Ennyi pénzért szerintem ne tarts meg semmit a gépedből, max a vinyót...
300.000Ft-ért a srácok itt összeraknak neked egy nagyon jó gépet, mert ennél többet gépre nem is érdemes kiadni, mert annyival nem lesz jobb, mint amennyivel drágább lesz. Ha a garanciát is szeretnéd érvényesíteni, akkor itthonról rendelj, mert a garis cuccot szerintem nem fogod visszaküldeni egy másik földrészre. Nagykeráron egyébként sem kapsz cuccot, mint magánszemély...
Igazából ezeket tennék bele újat:
Processzor;VGA;RAM;Monitor...
Nah most ezeket ennyi pénzért láttam..
AMD FX-8150 (3600Mhz ,16MB,32nm,125W, AM3+) BOX
51,260Ft.
GAINWARD GEF. 570GTX 1280MB PCIe GDDR5 HDMI 512 Cores 85,910Ft.
Kingston DDR3 8GB 1600MHz HyperX 2x4GB Kit
Black Edition 17,640Ft.
23 Samsung S23A750D LED 3D (szemüveggel) 23,1920x1080,300cd/m2,2ms,1xHDMI,Black,LED,3D,DP
79,411Ft.
A monitor az egyetlen ami még változhat...
Egyébként mondtad h a srácokkal összedobod...Van honlapotok ahol megtudnám nézni nálatok az árakat??
Egyb köszönöm a gyors választ..Nem tudom hogy akkor miért mondták ezt a nagyker árús cucckombó-t...
Ja és ne azt a kártyát vedd hanem inkább ezt:
Ez jobb és ez a proci (amit venni akarsz) az már bőven áttudja venni a PhysX terhet amit amúgy az nvidia számolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!