Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 70ezerért vaterán laptopot?

70ezerért vaterán laptopot?

Figyelt kérdés
Vaterán lehet kapni normális laptopot kb. 65-70 ezerért?
2012. aug. 18. 23:35
 1/3 A kérdező kommentje:

Netezésre,esetleg film nézésre,vagy akár simsezésre(eznemfontos) lehet kapni 100 alatt vmi jót? Vagy tovább kell fejleszteni akkor?

Na és melyik a legjobb márka?

2012. aug. 19. 00:05
 2/3 CactusClone ***** válasza:

A notebook nem PC. Max memória bővítés jöhet szóba, illetve HDD-t tudsz cserélni. A többit csak horror áron.

Én nem vennék ilyen helyen notebookot. Ki tudja milyen kínja van, s ha később előjön valami, nincs hová menned.

Véleményem szerint inkább tegyél még ahhoz a 70ezerhez egy 20-ast, 30-ast, és vegyél egy új gépet, garanciával.

A legolcsóbb új gép is jobb lesz, mint egy 60-70ezres használt.

Ebben az árkategóriában teljesen mindegy, melyik gyártó gépét választod. A 100ezres gép mindenhol ugyanazt a minőséget hozza.

2012. aug. 19. 00:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Nézegettem normális aceres gépeket,ami új,és ott is vannak akciók ilyen 85 ezres 71-ért..bár nem tudom mennyi igaz belőle.. de majd meglátom :)
2012. aug. 19. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!