Szerintetek melyik laptopot érdemesebb megvenni a kettő közül? (többi lent)
Én az olcsóbbat venném. Ha az is jó arra amire neked kell akkor a másik csak pénzkidobás sztem.
Nem kell külső írót/olvasót venned, telepíthetsz pendrájvról is, vagy egyik haverod asztali gepéből kiveszitek fél órára az olvasót és rádugod usb-n keresztül a laptopra.
Mondjuk mindkét esetben feltétel hogy a lapos tud bootolni usb-ről.
Hát, ha erre az ASUS laptopra gondolsz, akkor ne vedd meg. Az AMD C60 processzor nagyon gyenge. 90ezerért vehetsz Celerob B800 procis gépet ami azért több, mint kétszer erősebb annál.
Erre gondoltál? Ezt inkább ne.
Én inkább ezt ajánlom.
Ha pedig mindenképp ASUS-t szeretnél, akkor inkább ezt.
Esetleg ezt, bár az ACER nem a legmegbízhatóbb gyártó.
Nincs mit. Az ACER-t én sem ajánlom. Nem igazán megbízható és az egy év garancia nagyon kevés. Hát ha nincsenek nagy igényeid és nem zavar a nagyon kis kijelző, akkor elég lehet a netbook is főleg ha második gépnek szánod. Bár szerintem jobban járnál mégiscsak egy normál méretű notebookal. Azt kényelmesebb használni, ha nem akarod gyakran hordozni. Ha egy kicsit többet rá tudsz szánni, akkor én ezeket ajánlanám. A HP Pavilionokat nem tartom túl jónak, de az ACER-nél jobbak és 2 év garanciát adnak. A Samsung volna jó választás, de az "sokkal" drágább. A GT520MX videokártya már játékokhoz is jó. Neked az olcsóbbik Samsung is jó volna. Az is sokkal erősebb, mint az AMD C60 vagy az ATOM procis netbook.
második vagyok
Most nem azért, de a kérdező a kérdésben világosan megmondta hogy arra amire neki kell elég/jó a netbook is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!