Hol tudnék 15 colos macbook pro laptopot nézni maximum 400 ezer forintért?
Specifikációkat nem írnak, de valószínűleg azért ilyen "olcsó", mert csak Core 2 Duos gép. Szerintem hívd fel a boltot. Ha Core 2 Duos, akkor ne vedd meg.
Hát, egy Apple készüléket csak akkor éri megvenni ha visszahozza az árát.
Én speciel az Apple-t munkagépeknek tartom egyenlőre. De a Mac Mini már erősen arra tart hogy egész olcsón hozzá lehet jutni.
De tedd fel magadnak a kérdést, kihasználnál egy ilyen Apple laptopot? Ezeket arra tervezték hogy iszonyat erős alkalmazásokat futtasson, úgy hogy közben hordozható gép is. Alkalmazások terén gondolok itt videószerkesztés, 3d-s tervezés, képszerkesztés, különböző tervezések.
Hát, úgy 5-7 évig kiszolgál. Ismerősöm 2006-ban vásárolt egy iMac G5-öt. Weblapszerkesztés és grafikus programokkal használja, egyszer sem kellet újra rakni rajta az OSX-et, annyi hogy fél évente végignyom egy töredezettségmentesítést, és nem nagyon jön még most sem zavarba hogy egyszerre vagy 15-20 alkalmazás fut a háttérben. Én most tervezek egy Mac Minit venni hasonló ilyesmi céllal. Esetleg ha annyira nem nagy követelmény a hordozhatóság, szerintem te is a Minit válaszd. A 15" MacBookokba igazából ami rohadt drága az a retina kijelző (nagyobb felbontásban dolgozik mint egy HDTV) nem tudom hogy te ezt mennyire tudod kihasználni.
Annyi hogy ezekhez átlagban 3 szoftverfrissítést adnak ki, onnantól már az Apple nem támogatja, így az azt követő programokat már nem tudod felrakni, és az azt követő frissítéseket sem. De ez nem tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!