Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd vagy intel processzorok a...

Norbi27 kérdése:

Amd vagy intel processzorok a jobbak, uj gép összerakásánál melyiket érdemes választani?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 08:42
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
2013. jún. 25. 21:28
 22/26 anonim ***** válasza:
33%
intel jobb az amd olcsobb olcso húsnak hig a leve. Én nemhiszek az amd be maradok intelnél. Mindig is azvolt
2014. máj. 7. 23:00
 23/26 anonim válasza:
16%
Amd 4.7 gigaherc 60 ezerért a 4 ghz intel 88 ezer hadjuk már meg 88 ezerért 4 mag amd nel meg 8 mag 60 ezerért AMD EGYÉRTELMŰ meg van egy 10 éves amd procim a leptopomba meg intel volt 3 eves a leptop 2 szer volt szervizbe meg vagy 100 x javitottam proci hibák miat
2014. okt. 2. 19:59
 24/26 anonim ***** válasza:

Veszekedést be lehet fejezni. Utolsónak: Lehetne 600 magos is az AMD meg magonként 10.80 milliárd tonna ghz, hogyha az adott AMD processzor minősége, és teljesítménye silány (tisztelet a kivételnek) .

"Olcsó húsnak híg a leve/Ajándék lónak ne nézd a fogát!"

Példának ott vannak a hatalmas gyári óriás Gamer PC gyártók: Az ASUS, A Dell, meg az ilyenek. Milyen processzorokkal vannak felszerelve? Szép hogy intel.

Megint utolsónak: Értem én hogy szervizbe volt nem egyszer, de attól még hogy egy típus sz*r, attól még az egész nem... Én is voltam szervizbe AMD Procival, mégse hordom le a halálba. Sok pénz/Nagy teljseítményre vágyás= intel i5/i7 Kisebb pénz/teljesítmény= AMD :)

2014. nov. 14. 19:11
 25/26 anonim ***** válasza:

Volt értelme egy rég halott kérdésre írnod, főleg ilyet.

Az mondjuk érdekelne, hogy minőségben mi is a gond az AMD CPU-kal, vagy jó 15 éve nem hallani olyan mértékű hibáról amit más gyártó ne produkálna(teljesítményét és minőséget ne keverjük).

Az ASUS, Dell meg tököm tudja meg megnyugtatlak nem azért szereli csak intellel a gépeiket, mert az összes konfigurációnál így a legjobb. Olyan ez mint amikor a brazos agyonverte az épp aktuális Atom/olcsóbb pentiumokat, mégse találtál szinte sehol egy értelmes laptopot vele.

2014. nov. 14. 22:17
 26/26 anonim válasza:
nekem ilyen van es intel is es amd is [link]
2015. szept. 25. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!