Amd vagy intel processzorok a jobbak, uj gép összerakásánál melyiket érdemes választani?
Veszekedést be lehet fejezni. Utolsónak: Lehetne 600 magos is az AMD meg magonként 10.80 milliárd tonna ghz, hogyha az adott AMD processzor minősége, és teljesítménye silány (tisztelet a kivételnek) .
"Olcsó húsnak híg a leve/Ajándék lónak ne nézd a fogát!"
Példának ott vannak a hatalmas gyári óriás Gamer PC gyártók: Az ASUS, A Dell, meg az ilyenek. Milyen processzorokkal vannak felszerelve? Szép hogy intel.
Megint utolsónak: Értem én hogy szervizbe volt nem egyszer, de attól még hogy egy típus sz*r, attól még az egész nem... Én is voltam szervizbe AMD Procival, mégse hordom le a halálba. Sok pénz/Nagy teljseítményre vágyás= intel i5/i7 Kisebb pénz/teljesítmény= AMD :)
Volt értelme egy rég halott kérdésre írnod, főleg ilyet.
Az mondjuk érdekelne, hogy minőségben mi is a gond az AMD CPU-kal, vagy jó 15 éve nem hallani olyan mértékű hibáról amit más gyártó ne produkálna(teljesítményét és minőséget ne keverjük).
Az ASUS, Dell meg tököm tudja meg megnyugtatlak nem azért szereli csak intellel a gépeiket, mert az összes konfigurációnál így a legjobb. Olyan ez mint amikor a brazos agyonverte az épp aktuális Atom/olcsóbb pentiumokat, mégse találtál szinte sehol egy értelmes laptopot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!