Amd vagy intel processzorok a jobbak, uj gép összerakásánál melyiket érdemes választani?
Nem, nem azt írtam hogy minden árkategóriában az intel a jobb, de a kérdező nem írt árkategóriát hogy mennyit szánna rá. Ha lenne 120.000-ed egy processzorra te kajak egy FX-et vennél belőle ? Ha van eszed akkor szerintem nem :)
Viszont persze árkategória függő, 60Ft alatt jóhogy az AMD a "menő" a felett meg szerintem már az Intel az ami meg is éri az árát :) Szerintem...
Máriám, mit vétettem...
"a lenne 120.000-ed egy processzorra te kajak egy FX-et vennél belőle ? "
Desktop szinten kb 50K felett hol láttál AMD-t? Olyan árszegmenssel ne dobálózzunk már ahol csak az egyik gyártó van jelen.
"60Ft alatt jóhogy az AMD a "menő" a felett meg szerintem már az Intel az ami meg is éri az árát :) Szerintem..."
Oké, szerinted....
Valószínüleg kedves akadékoskodó azt se tudja mi az a processzor.
Nem azt mondom hogy én tudnám de talán töle még én is jobban tudom.
szóval a kérdésben ez szerintem lényegtelen mert egyértelmüen nem jelenthetö ki semelyik kategóriában hogy az Intel jobb se fordítva.
Optimális jó vételek vanak adott vásárlóknak valószínüleg ugyan ugy lehet hátránya is az egyik gyártóval mint a másikkal.
Amugy ez az intel amd, nvidia amd("ati") kérdés már elég rerágott csont itt gyakorin is
ugy félnek ettöl sokan mintha az amd vagy az intel csödbe jutna ha "rosszabb" vételnek titulálanák (persze amugy is mindég adott helyzetben "rosszabb" és lehet tévedni jövöbe se lát senki sem...)
nem nemfog csödbejutni se intel, se amd mivel mindkét gyártó nagyszerü és igen jó processzorokat gyárt mindketö nagyon jó:) most mi lesz? jön az hogy nem egyik sem jó?:P
Proci-hozzáértők vitatkoznak...He-he,ettől szép ez az oldal.
Melyik a jobb: egy szar gép jó procival,vagy egy jó gép szar procival?
Nem csak a processzor számít, ha normális PC-t akarsz, akkor alaplap és RAM configot is nézned kell. Mert van olyan alaplap/RAM ami kifejezetten az adott CPU-hoz készült.
Egyébként ebben a tesztben:
szépen kiderül, hogy játékra az AMD proci jobb. :)
Röhejes ez a pontozás, bár köszike...aki a 2. nem kicsit röhejes marhaságait kérdőre vonta az 0%-os. Aki emg vaktesztet linkel az 100-as. Persze ott a kis gépnél az összehasonlításban közel se hasonló teljesítményt kapott az ember a két géptől, az A8 IGP-je erősebb és nem küzd az intel féle nulla támogatás gondjaival.
"Valószínüleg kedves akadékoskodó azt se tudja mi az a processzor.
Nem azt mondom hogy én tudnám de talán töle még én is jobban tudom. "
Gondolom ez én lennék, de ne fogadj rá, hogy jobban tudod azért mert leírtál egy általános maszlagot.
"Proci-hozzáértők vitatkoznak...He-he,ettől szép ez az oldal. "
Ettől is csak szebb lett, de te nyilván kened a témát, pár érvet szívesen meghallgatnék tőled is.
"Mert van olyan alaplap/RAM ami kifejezetten az adott CPU-hoz készült. "
"Remek" mondat :)
Azt se értem, hogy miért lett 0%-os tőlem az, hogy az Ivy APU 22nm-en jött. Persze ezt nevezhetjük kicsit kamu 22nm-nek is, de ráfoghatjuk arra is, hogy nem minden egyenletesen skálázódik lefele.
"jó APU-s proci"
Az milyen is? Mert ugye van külön APU és CPU....
(a többibe már bele se kötök inkább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!