Amd vagy intel processzorok a jobbak, uj gép összerakásánál melyiket érdemes választani?
ár és felhasználás határoza meg
játékra elég egy fx6100, 7850/7870 páros
de ha van rá i5 Sandy/Ivy is mehet mellé
ha ezekre nem is futna akor jön a variálás
Kérdésre válaszolva: az intel sajna most nagyon elhúzott az AMD-től hisz ők már 22nm-es technológiával dolgoznak míg az AMD beragadt a 45-32nm-nél.
Persze az I7 3770k ver minden AMD-s processzort amit eddig kiadtak. Legfőbb oka hogy elhúz az intel az, hogy az amd amikor kiad egy jó processzort akkor "megáll" a fejlesztésben és jóformán bevárja az Intelt...nah most az intel kiadta az I7-et ami eddig a legjobb processzor a "világon" és fejleszt! Nem áll meg!
Szal most vagy azlesz hogy az AMD előrukkol valami eszeveszett jó processzorral vagy az hogy növelnifogja a lemaradását...
Én ha most vennék biztos hogy Intel processzort vennék. Bár AMD-s proci van mostis a gépemben és megvagyok vele elégedve de lemaradt sajna :S
# 2
Gratulálok, rég olvastam ekkora marhaságot, megfűszerezve ilyen fanboysággal.
Rá szánt keret és felhasználás függő melyik gyártó melyik modellje lenne jó.
Nagy szükség van ám csúcs procikra egyszerü játszadozáshoz de még egyszerü munkához is...
méghozá ha kereten túl esne már csak a csúcs alplap és a csúcs proci ára is...
mivel akkor már Xenon okat is lehetne emlegetni akár de olyan amd nél is van Opteron
2. válaszóló vagyok attól hogy még az amd sikeresen kitudta adni a 32nm-es lapjait attól még nem fog jobban felzázrkózni. Nemvagyok intel fanboy sőt ink. AMD-s vagyok, de a tény az tény. Az AMD levan maradva az inteltől... a kérdés meg azvolt hogy melyik processzorok a jobbak Intel vagy AMD. A válasz az intel procik a jobbak most még! Az hogy ki milyen gépet rak össze az már egyéni probléma, vagy van pénze a jobbra vagy nincs. Viszont még1x a kérdésre a válasz az Intel jelenleg jobb processzorokat gyárt mint az AMD.
Az meg hogy ki mennyit szán rá...
Na az ilyen megnyilvánulások miatt élvezem előre az APU vonalat.
" Az AMD levan maradva az inteltől... "
Egy generációs előny APU-bam az AMD-nek...
"A válasz az intel procik a jobbak most még!"
Ez nem igaz. Ez a kijelentés azzal jár együtt, hogy minden kategóriában jobb az intel bármilyen felhasználás irányra.
Ezt te tényleg el is hiszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!