Miért nem ismeri fel a Windows a CD olvasót?
Biosban még működik aztán ahogy beadja a Windowst már nem nyílik.
Ma akartam bele rakni DVD írót, ekkor jelentkezett először a probléma, azt hittem a DVD íróval van a baj, ezért visszaraktam a CD olvasót, amivel korábban semmi baj nem volt, de azóta ennél is ez a gond. Dvd-meghajtó van a sajátgépen, már próbálkoztam azzal, hogy letöröltem és újraindítottam, ugyan úgy beadja a DVD meghajtót, de továbbra sem működik a CD olvasó. Minden rendesen be van dugva. Mi lehet a baj? Hogyan lehet megcsinálni?
Ha bele lehet fordítva dugni az adatkábelt,akkor fordítsd meg.
Az egyik széle piros,az kerüljön a másik oldalra.Az alaplapba azt hiszem ,csak egyféleképp tudod dugni.Ha ott is tudod másképp,akkor kombinálj ezzel is.
Megnéztem a linket és megpróbáltam megcsinálni a kézi javítást. A 3. pontig minden rendben lett, de a 4. pontban leírtakat "A jobb oldali ablaktáblában jelölje ki az UpperFilters rendszer-beállítási bejegyzést. " nem találom. A gépemen nincs olyan, hogy UpperFilters. Azt írja, hogy előfordulhat, hogy ez a bejegyzés nem található, ekkor ugorjak a 7. lépésre. Itt a LowerFilters-t kéne kijelölni, de ez sem található.
Tegnapelőtt itt volt egy ismerősöm, aki próbálta megjavítani, valami jumperelést csinált, de az se segített.
Esetleg így?:
Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.
Kattintson a Teljesítmény és karbantartás, majd a Rendszer lehetőségre.
A Hardver lapon kattintson az Eszközkezelő gombra. Ha a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy kattintson az Engedélyezés gombra.
Az Eszközkezelő ablakában bontsa ki a DVD/CD-ROM-meghajtók csomópontot, kattintson a jobb gombbal a CD- és a DVD-eszközökre, és válassza az Eltávolítás parancsot.
Amikor a rendszer az eszköz eltávolításának megerősítését kéri, kattintson az OK gombra.
Indítsa újra a számítógépet.
A számítógép újraindítása után a rendszer automatikusan telepíti az illesztőprogramokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!