Mi rontottam el?
Figyelt kérdés
A laptopomat régebben bekapcsoltam megnyomtam az asztalon a jobb a klikket és a tulajdonságokon belül a beállitások>speciális fülre mentem és itt valamit elállitottam és most bekapcsolom a laptopot a windows xp boot képernyő még megy utána fekete a képernyő de attól még hallom a windows xp inditási hangját.2012. aug. 1. 10:07
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg csökkentett módban elindítani, indulásnál F8 és kiválasztod a csökkentett módot. Talán a képfrissítést vagy a felbontást állítottad olyanra, amit a monitor nem bír megjeleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!