A designereknek miért van 2 képernyőjük?
Figyelt kérdés
Vagy az két külön gép? Mire jó? Web designerekre gondoltam. Láttam már pár képen. Mire jó a másadik képernyő?2012. júl. 25. 18:06
1/2 Argloss válasza:
Egyrészt soha sincsen elég hely, másrészt meg érdemes megnézni másfajta monitoron is, hogy milyenek a színek. Mondjuk én nem vagyok dizájner, de ezért tűnne számomra logikusnak.
2/2 anonim válasza:
Helló!
Egyet értek az előző hozzászólóval, hogy sosincs elég hely. Ezt úgy képzeld el, hogy egy webdesignernek nem csak a design kialakítása lehet a feladata, hanem pl. az honlap programozása is html-ben, css-ben stb. Egyik monitoron a az egyik program van megnyitva a másikon a másik progi.
Én webdesigner és programozó vagyok, úgy szeretek dolgozni hogy a grafikus program paneljeit szétszedem és a másik monitorra rakom így sokkal többet látok a munkalapból. meggyorsítja a munkámat "kíméli" a szememet.
üdv: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!