HD 7850 kicsi akadás belefér?
Figyelt kérdés
Némely játékoknál max beállításon egy picit akad 1másodpercre mintha gondolkozna ennyi belefér vagy valami baja van?2012. júl. 25. 14:42
11/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel akkor még ezek nem voltak meg.DE lehet hogy valami hibás vagy akkor el se indulna?
2012. júl. 25. 15:11
12/25 A kérdező kommentje:
néztem windosws essentiallal meg spybot destroyerrel online scannerekkel gondolom kiírtotta.
2012. júl. 25. 15:14
14/25 A kérdező kommentje:
igen ez lesz az nagyon köszi!:) "Hiába van az erős CPU és VGA rengeteg memória társaságában, ha a HDD sebessége erősen bekorlátozza a hardver erejét." lehet hogy ez lesz a baj.
2012. júl. 25. 16:14
17/25 anonim válasza:
Nem mondanám lassúnak, szerintem a HDD nem húzza vissza annyira a gép teljesítményét, hogy szaggasson a játék.
18/25 A kérdező kommentje:
win7 ultimate 64 bit oprendszerem van és az sp1 et nem bírom telepíteni lehet hogy ez a baj?Mert sok játéknál ki van írva gépigénynél,hogy win7 sp1-el.
2012. júl. 25. 16:36
19/25 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy nem lassú a hdd csak lehet,hogy hibás.Átrakom SSDre a SR3-at és ha nem microlaggol akkor a hdd lesz a hibás.
2012. júl. 25. 16:44
20/25 anonim válasza:
hibás attól még nem csak "lassú" de szerintem 8 gb ram melet nem hiszem hogy lalpozófájlt hsználna
illetve nemtudom ha sürün kell neki a játék adatfájlai akkor lehetséges de akkor se hiba azért szerintem
nagyobb gond hogy SP1?? mért nem tudod telepiteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!