Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik az a legolcsóbb,...

Electronicperson kérdése:

Melyik az a legolcsóbb, laptop amin futna akadás nélkül a minecraft?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 12:18
 1/5 Gabesz1122 válasza:

Egy laptom Min 70.000Ft kezdődik de az szar.Frissítsd a Javadat és nemártana ha csinálnál 1 töredezés mentesítést!

(Start->Kellékek->Rendszereszközök)És ha már ott vagy 1 Lemezkarbantartó!Az se árt!Menny a Start ra írd be %appdata%

.Romaing Minecraft és ott lessz egy minecraftSP.jar na arra jobb klikk társítás és a legfelső java mert az lesz a 64 bites java és akkor 60-70% gyorsabban fog menni vaaaagy egyáltalán nem fog szakadozni!

2012. jún. 2. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
egyrészt én laptopot akarok venni , és azon minecraftozni másrészt az asztali pc-men tökéletesen fut. Harmadrészt pedig azt kérdeztem melyik az a laptop amin akadozás nélkül fut a minecraft, szóval egy típusra vagyok kíváncsi. De azért köszi :)
2012. jún. 2. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
mennyid van rá? nem arra vagyunk kíváncsiak hogy a legolcsóbb hanem mennyi van rá?
2012. jún. 2. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
hát 120-130k
2012. jún. 2. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
na akkor nem a legolcsóbbat ajánlom mert annyiból egész jók is kijönnek
2012. jún. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!