Ebbe a házba belefér ez az alaplap? (többi lent +még 2 kérdés)
A ház:M-Tech FM12A-BK
Az alaplap:Asus M5A78L-M LX
Ha nem fér bele akkor milyen házba férne bele?(lehetőleg minél olcsóbbat)És ezzel a vidikártyával is belefér:MSI Radeon HD6850 OC 1GB?Ha
Az egyik kérdésem:A fent említett alaplapba belemegy az AMD bulldozer 4x fx-4100 3,6Ghz (elméletileg belemegy mert AM3+-os de az alaplapnál olvastam a kompatibilis procikat és ez nem volt ott)
A második kérdés:A tápegységekben nem vagyok otthon.Tudnátok ajánlani egy jó olcsó tápot egy gamer pc-be?
Belemegy,de én egy olcsóbb lapot néznék. De 7770 jobb lenne 6850 helyett. Megy bele bull, tápnak meg FSP Hexa 400 v Chieftec CTG-400.
Mennyid van gépre?
Igen belemegy az alaplap is, abba meg a proci.
6850 helyett vehetnél 6870-et, iponon SAPPHIRE-ből 30ft-al drágább...
Tápból pedig egy minőségi 400-as jó lesz.
Chieftec
FSP
Enermax
Seasonic
XFX (Pro)
Be Quiet
Ezek közül a gyártók közül válassz egy 400W-osat.
Köszi!
A pénzzel úgy lennék, hogy most van kb. 50em és majd szépen út közben gyűjtögetek :D
Melyik 2 közül? Mert 3 lett megemlítve. MInegy, így jönnek sorba ERŐSSÉG szempontjából
6850-->7770-->6870
Én 6870-et venném, igaz hogy 7770 kevesebbet fogyaszt, de 6870 se fogyaszt túl sokat, ahoz is elég egy 400-as jó táp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!